Login/Registracija

TUŽAN DAN U DOMU TONČIJA HULJIĆA: „Čuvaćemo te u SRCU i DUŠI“

Ova godina je zaista bila posebna za muzičara Tončija Huljića i njegovu porodicu koja je nedavno postala bogatija za još jednog člana.

Naime, pre skoro dva meseca Hana i Petar postali su roditelji male Albe koja je u njihove živote unela veliku radost i sreću, međutim porodičnu sreću prekinuo je tužan događaj.

Tonči Huljić oprostio se od svog velikog prijatelja i saradnika Dušana Vasića koji je preminuo pre dva dana.

Vasić je za Tončija stvorio brojne melodije i najlepše zvukove njegovih najvećih hitova, a radio je i pesme koje je Huljić komponovao za Petra Graša i Jelenu Rozgu.

Uz zajedničku fotografiju i emotivnu poruku koja slama srce Tonči se na društvenim mrežama oprostio od velikog prijatelja.

– Ova slika više nikada neće biti kompletna. Na žalost, juče je otišao moj prijatelj i suradnik Dušan Vasić. Kreirao je moj zvuk Madre Badesse i netom snimljenog duplog CD instrumentalnog crossover materijala..Bio je zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja mojih pesama za Grašu i Rozgu. Hvala ti za prijateljstvo i muziku. Falićeš mi isto kao i član porodice. Volimo te i čuvamo u duši, srcu i pesmama- poručio je slomljeni pevač.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović