Login/Registracija

Tri morska stajlinga Dragane Katić koje svaka žena može da iznese! (FOTO)

Voditeljka takmičenja veterana “Nikad nije kasno“ Dragana Katić važi za jednu od najbolje stilizovanih dama u našoj zemlji.

Gotovo svaka odevna kombinacija koju ponese u pomenutoj emisiji izazove veliku pažnju, dok ni garderoba koju nosi privatno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zato smo odlučili da za vas izdvojimo top tri Draganina morska stajlinga koje može da ponese svaka žena bez obzira na građu i konfekcijski broj.

1. OVERSIZE KOŠULJA

……

Jednostavna bela oversize košulja apsolutni je hit ovog leta. Možete je poneti na plažu preko kupaćeg kostima i iskombinovati sa neobičnim papučama, a ono što je najbolje, što je izgužvanija to je bolja!

2. DUGA HALJINA

……

Haljina do poda koja otkriva samo ramena jedan je od najženstvenijih komada koje možete poneti. Dragana se odlučila za takav model u prljavo beloj boji koji odiše romantikom i senzualnošću.

Prelepo zar ne?

3. KRATKA LEPRŠAVA HALJINA

……

Komad koji nikad ne izlazi iz mode kada je reč o letnjoj garderobi, jeste kratka haljina na duge rukave u najrazličitijim bojama i printovima. Voditeljkin izbor pao je na pink belu kombinaciju ovog ultra seksi a opet svedenog komada garderobe koji je uparila sa pink, ravnim sandalama.

Koji stajling je vaš favorit?

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac