„Treći put imam rak dojke“ Pobednica „Nikad nije kasno“ progovorila o borbi za život

b98479240cd9b77b5539ddebbec19f7c35864aa3

Bojana Barjaktarević po treći put se bori s kancerom. Pevačica koja je publiku oduševila muzičkim talentom u takmičenju „Nikad nije kasno“, gde je osvojila čak tri glavne nagrade, već neko vreme vodi bitku sa ovom opakom bolešću, koju je dva puta već pobedila.

Kako je potvrdila u razgovoru za pomenuti portal, nedavno je završila proces hemioterapije, koji je bio težak i iscrpljujući, kao i prethodni puta, a sad joj predstoji nastavak lečenja.

Hrabra, vedrog duha, nasmejana i pored svega, Bojana je ispričala šta ju je snašlo.

0dc9418b575187bb4ea9af3cd0ef9fbd9507cc67

Istina je, po treći put imam rak dojke. Urađena mi je mastektomija (operacija uklanjanja dojke, a ponekad podrazumeva i uklanjanje i drugih tkiva, koja se nalaze u blizini dojke, kao što su limfni čvorovi, prim. aut.), završila sam s primanjem hemioterapije i sad pijem lek. Predstoje mi ciklusi zračenja, dakle, sve isto kao prošli put. Naravno, predaje nema, borim se i idem dalje! Nadam se da ću ovaj put trajno uspeti da pobedim bolest i da će mastektomija dati rezultate – kazala je Bojana.

Dok je išla na lečenje, sve vreme je radila, pevala je i nastupala, jednako kao i kada je zdrava.

-To se podrazumeva i tako sam želela. Primim hemioterapiju, pa idem da pevam, tako je bilo i prošli put. I sad mi je kosa opala nakon sedam dana. Zbog toga sam izbegavala da se pojavljujem u javnosti, dok to sve ne prođe. Ali radim na novim pesmama, pa ćemo se tad družiti i viđati, pričati o nekim lepim temama – zaključila je Barjaktarevićeva.

916f3107c4ac81bd12dd78b7e5ff547dadf099d5

Podsetimo, Bojana je prvi put u istoriji muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ odnela trostruku pobedu. Ona je osvojila najviše SMS glasova publike, a ubrzo zatim je trijumfovala i u Fejsbuk glasanju, a potom je dobila i nagradu žirija.

Nekadašnja pevačica grupe „Bon Ami“ tokom svog učešća u takmičenju rasplakala je ceo studio, i tada niko nije ostao imun ni na njenu životnu priču. Ona je jednom prilikom otkrila da je napravila dugogodišnju pauzu tokom karijere zbog opake bolesti.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Kurir/I.Grk