Login/Registracija

„To mi je greška“, takmičar OTKRIO zbog čega je „KIKSNUO“ TOKOM NASTUPA (VIDEO)

Iako je oduvek imao želju za velikom karijerom, nikada nije imao hrabrosti da se upusti u muzičke vode, zbog manjka samopuzdanja, a u petoj deceniji života, Radenko Bilić Miki, okuražio se da svetu pokaže svoj moćan vokal.

eef446c64d5e0862c24ef0bbb6df2c83bf7af76b

Od prvog pojavljivanja stekao je simpatije publike, a za Grand Online podelio je prve utiske nakon nastupa u trećem krugu.

– Napravio sam neke kikseve sa pesmom, dva puta sam otpevao jednu te istu strofu , to mi je greška. Blokada, trema, tako je kako je , živ čovek greši. Imao sam tremu jako veliku, ne znam zašto, ali takav mi je dan nisam sav svoj- iskren je bio takmičar.

5c8136d3a159cc439b4686833e9e4a2addfacece

U revijalnom delu imao je čast da zapeva sa Draganom Kojićem Kebnom čuvenu pesmu „Dve litre vina“ što je ostavilo poseban utisak na njega.

– Keba je doprineo da to bude onako kako treba. Ja sam klinac bio kada je on počinjao i sve njegove hitove smopevali i učili i sada da pevaš pored takvog čoveka je zaista čast– rekao je Radenko.

„Rođen spreman“ stihovi su kojima je ceo studio podigao na noge, a nas je zanimalo da li je takav i u životu.

– Hteo sam baš takvu pesmu da otpevam. To je jedna priča koju svi živimo, svi smo mi očevi i snovi to je savršena pesma po meni, inače, Baja mi je i dobar prijatelj što je još jedan razlog za taj odabir- otkrio je Bilić.

0e71489427311c5939491a66abae12fb6b8e4e8c

Radenko je ovom prilikom otkrio i poreklo nadimka svog nadimka Miki.

– To je od mladosti, još kao beba bio sam jako crn ten i kosa i počelo Mrki, Mrki, Miki i tako je ostalo– ispričao je on.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić