,,TI SI SVETSKI FORMAT!“, Mare nikad iskreniji, a Danijela Buzurović i Šerif Konjević ostali bez teksta! (VIDEO)

Poslednje izdanje emisije ,,Nikad nije kasno“ u 2019. godini obećava praznično raspoloženje, mnogo smeha i dobrih pesama.

Drugi krug se uveliko zavrteo pa sada možete gledati svoje favorite u nastupima sa svojim porodicama, prijateljima i kolegama, ali i saznati šta se to promenilo u njihovim životima od prve emisije do sada.

41e57df309e79e4e7f9d1e78ea36a7e6a21da8e9

Na velikoj sceni gledaćete takmičara kom je Žika Jakšić omogućio da promeni nešto na sebi, a što mu je doprinelo da sada bolje peva i ima više samopouzdanja, pa je tako dobio i kompliment od našeg predsednika žirija Saše Miloševića Mareta: ,,Ti si svetski format!“. Pored njega tu je i kandidatkinja čiji je glas oduvao ceo studio a njen performans sa sinom i ćerkom slatko nasmejao sve prisutne.Otac i sin koji dolaze iz Makedonije, ukrstili su glasove i ostavili žiri bez teksta pa još jednom dokazali da očigledno nema osobe u Makedoniji koja ne zna da peva!

d0b55cabd2ff74cd49f1e4e8cb87fdbe09ff8773

Slušaćemo najveće rok i pop hitove 80tih, ali stare narodne pesme praćene tradicionalnim instrumentima. Čućemo i razne priče od podrške samih kandidata i saznati od ćerke jedne takmičarke zašto deca kod nje u školi za vreme časa matematike najviše pominju našeg Žiku Jakšića! Ovog puta u ulozi članova žirija pored Saše Miloševića Mareta našli su se voditeljka Danijela Buzurović i pevač Šerif Konjević!

Gledajte nas u nedelju 29. decembra od 21h samo na TV Prva!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac