Login/Registracija

TAP 011: Ekipa konačno ispričala RAZLOG RASPADA GRUPE! (FOTO)

Jedna od najpopularnijih grupa tokom devedesetih godina definitivno je bila Tap 011, a nakon njihovog razlaza mnogi su patili.

Tada su dva glavna vokala ove grupe, Ivana Peters i Goca Tržan nastavile solo karijere i do današnjeg dana zadržale statuse zvezde.

U više navrata, grupa se okupljala uprkos spekulacijama da su u svađi, a u poslednjih par godina, za njihove zajedničke nastupe traži se karta više. Pre par dana održali su koncert na Kalemegdanu a publika je mogla da ga prati preko Youbox aplikacije.

Nizali su se hitovi poput ,,Mače“ , ,,Televizor“ , ,,Zbog tebe“, ,,Dosadan dan i mnogi drugi, a tom prilikom dali su zajednički intervju za portal televizije Nova S.

,,Osećaj nam je kao kad detetu daš frizbi. Super nam je zajedno, večno smo klinci. To što smo omatorili nema veze“ rekla je Goca. Na pitanje da li su razmišljai da snime barem pesmu zajedno, kažu da to su to već uradili, i to ne samo jednu, a uskoro se kreće sa realizacijom.

Kako pevačima obično pesme dosade što ih više izvode, Ivana Peters negira ovu konstataciju: ,,Što se više nalazimo i probamo, pesmu su mi sve lepše“.

Za kraj su otkrili zašto su se zaista razišli: ,,Imali smo svi neke svoje ideje, pa se desilo bombardovanje. I svako je pomislio da proba da uradi nešto sam“ rekao je član benda a Goca na to odgovara:,,To se desi svim bendovima kad tad“.

SAZNAJTE I:
Još jedna ŽRTVA PORODIČNOG NASILJA: Evo koje poznate dame su prošle isti scenario! (FOTO)

Ovi poznati parovi su se upoznali na poslu i ZAVOLELI

Ah ta mladost! Sve uspomene Ivane Peters na jednom mestu (FOTO)

TAJNA DUGA 25 GODINA Ivana Peters otkrila sve o odnosu sa Gocom Tržan, pa najavila nešto što će mnoge obradovati (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac