Login/Registracija

Tanja Savić PRIZNALA: „U ljubavi se dajem do kraja“ (VIDEO)

Pevačica Tanja Savić još letos je najavila saradnju sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, a kako pesma još uvek nije ugledala svetlost dana, zamolili smo pevačicu da nam otkrije zbog čega je to tako.

Mili je i dalje na odmoru, čovek je nekoliko dana proveo preko. Vidim da mu je lepo i da mu se ne radi, pa ću ga i ja pustiti da uživa, a pesma će izaći kada Mili bude sperman, njega čekamo.

Pored ove, Tanja je pripremila još jednu pesmu za koju pevačica kaže da je autobiografska.

Nova pesma će se zvati „Maštam“, baš me opisuje. Pesma govorio o neostvarenoj, platonskoj ljubavi, a tekst je radila moja sugrađanka iz Smedereva, to moram da napomenem.

Tanja je ovog leta sa decom odmarala u Egiptu, a pripadnicima sedme sile je otkrila da li je na odmoru upoznala i muškarca koji joj je osvojio srce.

Kakva ljubavna romansa pored dece, da li ste normalni– pitala je Tanja novinare i dodala:

Ma nisam ja u tom fazonu. Prvo moram da priznam da nemam vremena za sebe, kada bi bilo vremena za ljubav to bi zaista bila prava idila. Život bi mi bio potpuno smiren i ostvaren.

Pevačica ne krije da sve što u životu radi, radi iz ljubavi, a emocije unosi u sve što radi.

Neko sam ko stvarno suviše voli, mislim da se to zaista i vidi na meni. Šta god da radim u životu, dajem se potpuno, tako je u poslu, sa decom i naravno u partenrskim odnosima. U partnerskim odnosima se možda dajem i previše, što nije toliko dobro, ali to sam ja.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk