Login/Registracija

Tanja Savić ne može da zaboravi šta su Saša Popović i Žika Jakšić uradili za nju na početku karijere: „Mlađi to ne razumeju“ (VIDEO)

TANJA SAVIC NNK SNIMANJE 15062023 FOTO FILIP 8 ok

Tanja Savić nedavno je objavila pesmu „Sine“, kojom je probudila more emocija u svim slušaocima i koju je posvetila svojoj deci.

Iako joj je ova pesma jedna od posebnijih u karijeri, priznaje da je u svakoj numeri koju je ikada snimila morala da se makar malo pronađe.

Sve moje pesme nose dozu biografije, jer ja ako ne osetim da sam to preživela u pesmi ne mogu da je otpevam. Ne mogu da pevam nešto što ne doživljavam lično– iskrena je pevačica.

Sinoć je bila deo žirija u emisiji „Nikad nije kasno“ zbog čega se prisetila svojih početaka u Grandu i najlepših uspomena iz „Zvezda Granda“ gde je i počela svoju karijeru.

Prvo mi padne na pamet koliko sam bila mažena i pažena od strane čelnika „Zvezda Granda“, posebno Saša i Žika, koji su stalno bili sa nama kada smo kretali sa našim karijerama– kaže Tanja.

TANJA SAVIC NNK SNIMANJE 15062023 FOTO FILIP 1 ok

Zanimalo nas je i koga bi ona odabrala za mentora da se sada takmiči.

Mariju Šerifović bih izabrala definitovno. Svi se lepe za nju. Ona mi je jedna od onih direktnih, nekad i previše što mlade osobe možda ne mogu da razumeju. Ja sam stvarno njen fan i mogu da je doživim kao iskrenu osobu koja svima želi najbolje i isključivo gleda u svoje dvorište – objasnila je Savićeva koja smatra da njen put ne bi bio isti da nije bilo muzičkog takmičenja u kome se proslavila.

Definitivno ne bi bilo ovako i ne bih imala ovaj put. Imala sam svega 18 godina kada sam se pojavila i nevervatno mi je sve to, ne bih ništa menjala. Menjala sam se i fizički, i ostvarila sam se kao majka, i zdravlje me je poslužilo da budem tu gde jesam i nema greške– tvrdi ona.

TANJA SAVIC NNK SNIMANJE 15062023 FOTO MUNJA 6 ok

Kao jedna od najuspešnijih „Zvzeda Granda“, sa velikim hitovima uskoro planira veliki solistički koncert kojim će obeležiti dve decenije na estradi, međutim priznaje da postoji doza treme i odgovornosti povodom tako velikog projekta.

Ja nikako da se osmelim da počnem da se pripremam, ali trebalo bi to da se desi sledeće godine. Biće i simboličan naziv za koncert i razlog. Mislim da se upornošću i radom mnogo toga da ostvariti i to je razlog za moj uspeh. Odricala sam devojačkog vremena zbog posla i sada sam tu gde jesam

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/A. Milinković