Login/Registracija

Takmičarka izgledom zasenila studio kao nikada do sad: Frontmen grupe „Neverne Bebe“ impresioniran

Malo ko bi rekao da se Svetlana Bulatović Ceca (41) tek šest godina bavi muzikom budući da je ono što je pokazala na velikoj sceni Granda izvanredno.

„Meni duša peva“ rekla je još u prošlom krugu i ovoga puta još jednom to potvrdila.

Šarmantna Podgoričanka zasenila je studio u dugoj beloj haljini pa tako nikoga nie iznenadilo pitanje Žike Jakšića.

-Moram da te pitam, da nisi rešila ponovo da se udaš? Izgledaš mnogo lepo!- pohvalio je voditelj.

„Sve rane leči vreme“ zapevala je Svetlana i baš kako dolikuje nedeljnoj večeri i emisiji „Nikad nije kasno“ priredila pravi spektakl.

Njeno izvođenje publika u studiju pozdravila je gromoglasnim aplauzom, a pohvalama na rečun njenog izgleda pridružila se i Dragana Katić koja nije krila oduševljenje.

Iako narodna muzika nije njegov fah frontmen grupe „Neverne bebe“ nije mogao da sakrije svoje impresije nakon Svetlaninog nastupa.

-Ja sam rastao zbog oca dosta uz narodnjake, preslušao sam sve to kada sam bio mali. Dama izgleda vrlo impresivno, stajling svaka čast. Ovo je pet minuta vaše slave i treba da uživate u tome, to je zasluženo odmah da vam kažem. Što se pevanja tiče vrlo ste jasni, tačni i konkretni, meni je to sve super- istakao je Milan Đurđević, a komplimentima se pridružila i Danijela Buruzović.

-Ja ću da sedim i da uživam i jedva čekam sledeću pesmu- zaključila je Danijela, dok je Mare tvrdio da je ovoj numeri Ceca dala poseban duh.

Da veče bude još magičnije Ceci na sceni pridružio takmičar prve sezone „Zvezda Granda“ Stevan Anđelković.

Ovaj sjajan tandem zapevao je čuveni hit „Jugoslovenka“,a gotovo da je ceo studio đuskao i pevao sa njima uglas.

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović