Login/Registracija

SVI PLAKALI OD SMEHA: Žika u NEDOUMICI sa tekstom pesme koju je takmičarka pevala

Prve ove večeri nastupile su i ukrstile glasove u duelu na velikoj sceni Dragana Stanić i Vesna Damnjanović, a Žiku je zanimalo šta se to promenilo u životu takmičarki od prvog pojavljivanja u emisiji pa do sada.

– Pa dosta se promenilo, dosta ljudi zovu sa svih strana, telefon hoće da pukne… – rekla je zadovoljno Dragana.

Ona je potom otpevala pesmu „Mene nana neguje i gleda“ od Snežane Đurišić, a Žika je bio sve vreme u nedoumici sa tekstom i porukom koju ona šalje, pa je pokušavao da precizno razume o čemu se radi, čime je nasmejao sve u studiju.

– Sa nestrpljenjem sam čekao treću strofu jer sam u prve dve shvatio, znači nju je nana pazila, gledala i čuvala, jer je tu bio neki Milan i on se motao oko kuće, ali nana nije dala, onda u trećoj strofi se desilo da je Milan našao neku drugu devojku… – pričao je Žika.

– Nisi razumeo, otišao je da sadi cveće na drugom mestu, a ovo je pesma o hortikulturi zapravo i ona ga zove i kaže „Dođi Milane moj nevene žuti“ – našalio se Mare.

– Sa nestrpljenjem čekao šta će da bude na kraju, nana je odobrila i rekla da može i ovamo da sadi cveće, i onda su se na kraju spojili i Milan je počeo da se bavi sa baštom. Važno je da je pesma imala srećan kraj i da je nana odobrila – rekao je Žika dok su svi u studiju plakali od smeha.

Žiri je dobio reč za komentarisanje, a Sanja je uputila sve pohvale Dragani dok je Saša smatrao da je u prethodnim krugovima bila bolja.

Žika je potom predstavio i drugu takmičarku Vesnu i podsetio gledaoce da je ona samohrana majka i da je on u prošlim emisijama objavljivao konkurs da se za nju nađe neki prigodan oficir, te da se u međuvremenio i javio. Žika je pitao Vesnu i da kaže nešto više o njemu što je ona i uradila.

– Vidiš kako se raduje odeljenje i vama ću da nađem, nemoj da se sekirate – našalio se on.

Vesna se predstavila pesmom „Ostavljena ja“ i razgalila sve u studiju, a svojom izvedbom oduševila žiri i dobila mnogo pohvala.

– Ja mnogo volim ovu pesmu, digli ste sve na noge i to je to – rekla je Sanja sa kojom su se složili i Saša Matić i Mare. Stručni žiri je u glasanju dao prednost Vesni, kao i publika, te se ona direktno plasirala u naredni krug takmičenja.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić