Login/Registracija

SVI BI TAKVOG DOKTORA: Pogledajte kakvu terapiju je prepisao Biljani Sečivanović

Šansu da postane zvezda među pevačima amaterima dobio je i kardiolog Goran Grujić, kog inače zovu i doktor Nikad nije kasno. Ovaj takmičar se u četvrtom krugu predstavio se pesmom „Dajte vina, hoću lom“ Harisa Džinovića, kojom je oduševio strućni žiri.

Upoznajte talentovanog dr Grujića: „Srećan sam i pevam kada nekom spasem život“ (VIDEO)

„Au, doktore. Nikad do sad niste pokazali toliko energije kao večeras“, konstatovala je Dragana Katić, dok se Saša Milošević Mare složio da je ovo bio njegov najbolji nastup u takmičenju

Biljana Sečivanović se pridružila pohvalama, a onda je upitala doktora da je posavetuje i prepiše joj terapiju, kako bi uvek bila vesela i dobro rasploložena kao on.

„Je l’ možete da mi prepišete nešto za moje poteškoće, a da nisu lekovi?“, upitala je Biljana Sečivanović, na šta je doktor odgovorio veoma interesantnim receptom.

„Tri poljupca pre spavanja, pola sata milovanja, kad dođe dan novi, lekove ponovi“, izrecitovao je doktor, što je do suza nasmejalo sve u studiju.

„Sviđa mi se recept. Napisaćete mi to da ga ponesem kući i da ga uručim dragom“, rekla je Biljana.

U revijalnom delu takmičenja Goran je u duetu sa Biljanom Sečivanović otpevao pesmu „Čudna jada od Mostara grada“, kojom je ponovo oduševio sve u studiju.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić