SVE MU IDE OD RUKE: Arif Galijašević snimio čak tri nove pesme

Arif Galiješević, finalista prošlogodišnje sezone šoua „Nikad nije kasno“ bio je i više nego vredan poslednjih nekoliko meseci, pa je uspeo da snimi čak tri nove pesme. Kako saznajemo, pevač je sav novac koji je zaradio na svirkama rešio da uloži u maxi singl.

eafe494fee1e7bd89e88327bac17328fc0bff626

“Nakon završetka serijala Nikad nije kasno od mene se očekivalo da snimim singl, ali sam rešio da publiku iznenadim i obradujem sa čak tri nove pesme. Jako sam srećan što sam uspeo da izaberem numere koje su baš po mojoj meri i ukusu”, kaže Arif i dodaje da su sve tri numere žanrovski drugačije, ali opet u njegovom stilu.

64c57318b3a4721ab11de238084f58fec6c6211b

“Prva pesma nosi simboličan naziv Nikad nije kasno za koju je muziku i tekst radio hitmejker Hako Obić. Drugu numeru napisao je Dilvad Felić, a zove se I život sam prokockao, dok je treću takođe radio Dilvad i zove se Istina”, kaže pevač i dodaje da će se u narednom periodu posvetiti promociji pesama, ali i brojnim unapred zakazanim nastupima.

TAKO SE PEVA U BOSNI: Arif Galijašević u kućnoj atmosferi izveo najveći hit svog idola (VIDEO)

Dok se takmičio u šouu veterana Arif je iskreno govorio o porodičnoj tragediji i zašto čak sedam godina nije uzeo mikrofon u ruke. Intervju sa Arifom možete da pogledate u videu ispod :

Autor: I.Ankić