Login/Registracija

Suprugu je osvojio za tri dana, a danas poručuje: „Ja sam srećan čovek“

Marko Nešić priznao je u emisiji „Nikad nije kasno“ da zna Mileta iz čuvene pesme „Ide Mile Lajkovačkom prugom“, ali da je to manje bitan podatak od onog da je svoju suprugu osvojio glasom i to na prvi pogled, tačnije slušanje. 

Svojim životom je i više nego zadovoljan, jedino je ostala želja da svoj talenat pokaže i drugim ljudima, što je konačno i ostvario pojavljivanjem u takmičenju.

a93d45e8786b44ec2ad2f2e91cbff0396edcd3cb

– Meni je pesma lična karta. Kad god sam radio na kranu, ja sam sa visine pevušio. Pesma i rad su povezani jedno sa drugim, tako da sam srećan čovek u svemu – ističe takmičar za Grand.Online i nastavlja da prepričava svoju ljubavnu priču koju je započeo u emisiji. 

– Sa mojom ženom sam tri puta izašao i četvrti put sam je doveo kući. Prezadovolajn sam, imam dobar brak- ponosno kaže Nešić i dodaje u njegovom životu falilo samo da zapeva na velikoj sceni.  

– Ovo ne mogu ni da opišem koliko sam srećan i zadovoljan nastupom. Sad da siituacija dozvoljava da vas sve povedem da pojedete i popijete šta hoćete- našalio se u razgovoru koji možete da pogledate u videu!

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić