„Tvoje najbolje izvođenje do sada“: Stiven Kadrijević oduvao na sceni, žiri u šoku

IMG 8836

Stiven Kadrijević ostavio je publiku bez daha svojom emotivnom izvedbom pesme „Dajte mi utjehu“ legendarnog Šabana Šaulića.

Njegova interpretacija je bila toliko puna emocija da je zapanjila članove žirija i sve prisutne.

Inače, Stiven Kadrijević (50) rođen je u Vranju ali već 33 godine živi i radi u Dortmundu u Nemačkoj. Od kada zna za sebe pevao je jer je iz muzičke familije, a sa nastupima je morao da prestane pre desetak godina kada je posle jedne saobraćajne nesreće završio sa ozbiljnim oštećenjem sluha. Pevao je 90-ih godina kao radni pevač kako sam tvrdi sa pola estrade po Evropi.

IMG 8819

Džejla Ramović prva je prokomentarisala Stivenov nastup, ističući da je za svaku pohvalu.

-Ja sam zadovoljna, svaka čast. Super pesma, vi ste to doneli sa puno duše, sve pohvale – rekla je ona.

IMG 8748

Milan Đurđević istakao je hrabrost na odabiru pesme koja je vrlo zahtevna, a zatim čestitao Stivenu na sjajnom izvođenju.

-Super je bilo izvođenje. Teška je pesma i zahtevna, a ti si pevač koji ima u sebi jasno razvijenu muzikalnost i ovo si otpevao na način koji je za poštovanje, svaka čast – istakao je Milan, a Mare nastavio:

-Do sada najbolje tvoje izvođenje, zapamtiću ga, bravo.

IMG 8759 4

BONUS VIDEO: Stiven Kadrijević – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / Instagram,
Autor: K.Marković