Login/Registracija

ŠTA OVO BI? Džigi se ZBUNIO, Mile Kitić iznenađen: „Umalo mi srce nije iskočilo“

Zoran Stefanović Džigi (52) iz Pančeva, roker u duši a po potrebi na terenu i narodnjak, ponovo je opravdao svoje pojavljivanje u šouu „Nikad nije kasno“ i sjajnim nastupom u polufinalu pokazao da mu je mesto na velikoj sceni.

Na pitanje Žike Jakšića da li je zadovoljan onim što je pokazao u dosadašnjem predstavljanju, odgovorio je:

– Jesam, predstavljam sebe ono što jesam i što volim da slušam, od svega po malo. Ovaj posao radim jako dugo i videćemo gde je kraj.

Nakon razgovora sa Jakšićem, prikazana je retrospektiva Džigijevih nastupa u takmičenju tokom kojeg je izvodio i narodnjake i rokenrol.

Mile Kitić bio je iznenađen što Džigi maestralno peva sve muzičke žanrove, a posebno ga je oduševilo što je u polufinalu ostao dosledan rokenrolu koji odlično izvodi. 

– Cepaj, Džigi – poručio mu je Mile, nakon čega je takmičar zapevao stari hit „Da sam pekar“ grupe „Bijelog dugmeta“, ali se nije nadao da će mu se dame iz publike pridružiti na sceni.

I sam takmičar bio je zbunjen dolaskom Žikinih gimnazijalki, ali se srećom snašao i dao maksim na sceni.

– Čekajte, devojke. Ne razilazite se, ne mrdajte sa bine – poručio im je Žika nakon nastupa, a zatim je reč dobio žiri koji nije mogao da sakrije radost zbog scene koju vidi. 

– Ja sam se oduševila, kakav scenski nastup, kakva energija – rekla je Biljana Marković, dok je Mare dodao: 

– Džigi je stvarno Džigi, ne može čovek da te pomeša. Tvoj nastup uvek ima neku posebnu težinu i stil. Vidi se veliko iskustvo koje si stekao u međuvremenu i koristiš ga na pravi način. 

Mile se složio da je Džigi stari šarmer koji vešto koristi iskustvo i sigurnost i stabilnost u glasu, ali je zato imao jednu želju. 

– Kad bude negde pevao, doći ću da mu naručim pesmu Sinana Sakića – rekao je Kitić, a takmičar mu odgovorio da će mu sa zadovoljstvom ispuniti tu želju. 

Žika je zatražio Miletu da oceni i izletanje njegovih devojaka na scenu i Džigijevu plesnu grupu, ali pevač to nije mogao. 

– Ne postoji ocena, umalo mi srce nije izletelo – rekao je Kitić+ i time nasmejao sve u studiju. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić