SPREMNA DA BUDE ZVEZDA Klaudija smršala 15 kilograma, pa otkrila tajnu svoje ishrane (VIDEO)

Od potpunog amatera koji nikada nije pevao na velikoj sceni, Klaudija Klanac Pušković iz Novog Sada svojim talentom osvojila je simpatije publike i žirija u šouu „Nikad nije kasno“, postala pravi profesionalac i zahvaljujući tome dobila novu motivaciju u životu. Danas kaže da je spremna da postane zvezda, ali se na popularnost još uvek navikava. 

„Krenula sam spontano, a evo dokle sam došla. Bio mi je san samo da se pojavim, ali da ću da kao amater da dođem do četvrtog kruga takmičenja, tome se nisam nadala. Prosto mi je neverovatno da čujem tako divne komentare. I samu sebe iznenađujem, ali to jako prija i podstiče“, počinje priču Klaudija i dodaje da ju je učešće u takmičenju veterana motivisalo da se pokrene i nakon tri porođaja svoju liniju dovede do savršenstva. 

8520f5e57803f4450060d1068d8615a32c913eac

Zahvaljujući liposukcijskoj dijeti uspela je da skine 15 kilograma za kratko vreme, a u četvrtom krugu ponosno je prošetala u beloj haljini, što joj je do pre par meseci bila misaona imenica. 

„Godinama sam pokušavala da smršam, a tek sad sam uspela. Znate šta, ja sam mučitelj, samu sebe mučim. Kad nešto zacrtam, jako sam uporna u tome. Ne varam sebe i pridržavam se“, kaže simpatična Novosađanka i priznaje da joj je plan da skine još pet kilograma. 

Za Grand. Online Klaudija je otkrila tajnu svoje ishrane, a o čemu se radi, saznajte u videu ispod. 

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić