SPREMA SE SPEKTAKL: Marko Žigmanović i učesnici “Nikad nije kasno” pevaju za vas

Pevač iz Subotice Marko Žigmanović i ove godine okupiće sve ljubitelje kvalitetne muzike na festivalu “Vino i gitare” koji se održava četvrti put za redom. Međutim, ove godine pored Marka, na festivalu će nastupati i učesnici šoua “Nikad nije kasno” koji će održati koncerte u Novom Sadu, Somboru i Subotici.

Prvi koncert biće 19.oktobra u Novom Sadu, zatim 20.oktobra u Somboru u Narodnom pozorištu i kao završnica 22.oktobra u Subotici u Gradskoj kući .

b420fd2221ccdd8b30628c1f93bbeaca70335a15

„Mafiestacija Vino i gitare bavi se negovanjem dobre i kvalitetne muzike sa prostora bivše Jugoslavije. Posetioci će uživati u dobroj i kvalitetnoj muzici brojnih izvođača iz zemlje i regiona. I ove godine imaćemo tamburaški orkestar, a dolaze nam i gosti iz Hrvatske klapa „Geta“ iz Orebića. Gostovaće i učesnici šoua Nikad nije kasno Goran i Lenče Kukić, Hame Nalić i Milutin Sretenović Sreta“, kaže Marko i dodaje: „Ulazinice su već u prodaji i to po ceni od 800 dinara. Na dan koncerta cena karte će biti 1000 dinara, zato požurite i kupite karte po promo ceni“.

Za više informacija kontaktirajte Marka Žigmanovića na njegovom Fejsbuk profilu.

Autor: I.Ankić