ŠOU NIKAD NIJE KASNO joj je bio PREKRETNICA Jasna Mangafić više nikad neće odustati od muzike

Kada se pojavila u muzičkom takmičenju veterana Jasna Mangafić želela je samo da publika vidi da nije odustala od muzike, ali i da se ponovo oseti čari velike scene. Rat u Bosni sprečio ju je da nastavi muzičku karijeru, pa je zato svoju sreću ponovo okušala u šouu „Nikad nije kasno“ gde je stigla do polufinala. Upravo ovaj šou dao joj je snagu i volju da nastavi tamo gde je 90-tih godina stala i da ponovo svojim glasom uveseljava publiku. 

„Emisija Nikad nije kasno mi je bila vetar u leđa,  kao buđenje iz zimskog sna koje me je nateralo da nastavim da se bavim muzikom. U toku trajanja serijala snimila sam dve nove pesme Ako se nekad sretnemo i Rosa koju sam nedavno promovisala i na Grand televiziji“, kaže Jasna i dodaje da je to samo početak onoga što publika od nje očekuje. 

cdb8c8f8f209dca0077c70a22d34f736bf17c9fc

Budući da se u njenoj porodici muzika prenosi s kolena na koleno i da je njen svekar poznati hitmejker Ibro Mangafić, Jasna je rešila da po prvi put to iskoristi i svom porodičnom, muzičkom studiju snimi još jednu pesmu. 

Kako je otkrila za Grand.Online, na jesen se očekuje premijera još jednog singla za koji je sama napisala muziku i tekst, dok je aranžman uradio njen sin Dino koji danas vodi muzički studio Mangafić. 

„Reč je o pesmi koja će sigurno ući u srca mnogih poklonika lepe, ali urbane muzike“, izjavila je Jasna koja je inače poznata po izvođenju narodnih pesama. 

5faf198d54196bc9ce67b90dc0bc43eaa1cbc2d2

I dok čekamo njenu novu pesmu, uživamo u numeri „Ako se ikad sretnemo“

POGLEDAJTE I 

Autor: I.Ankić