Login/Registracija

ŠOK INTERVJU Zorice Erić: „Tara se igra sa Sha, Janjuš me je razočarao“

Zorica Erić veliku naklonost publike stekla je iskrenim priznanjem u emisiji „Nikad nije kasno“ da se godinama borila sa narkomanijom i na kraju pobedila poroke. Trijumfom u Grandovom talent šou programu okrenula je drugi list, započela novo poglavlje u svom životu, a onda je sve iznenadila odlukom da uđe u rijaliti. 

Za Grand Online Zorica je prvi put govorila o učešću u rijalitiju i iznela svoje viđanje onoga što se dešava i emituje na nacionalnoj frekvenciji. 

Nakon pobede u „Nikad nije kasno“, sve nas je iznenadilo tvoje pojavljivanje u rijalitiju. Kako to da si zapravo donela odluku da učestvuješ u „Zadruzi“?

Odluka je iznenadila mnoge. Sve se odigralo veoma brzo, od samog poziva za učešće do ulaska u rijaliti. Cilj mi je bio da pokažem i dokažem i sebi i drugima da i u rijalitiju može biti neko ko ne pravi skandale, neko ko se ne opija, ne ulazi u svađe zarad kadra. Jednostavno to sam bila ja. Bio je to izazov za mene, nešto novo i drugačije.

Sad kada su slegli utisci da li si se pokajala ili si ponosna na ono što si pokazala?

Nisam se pokajala zbog učešća jer ni sa čim nisam osramotila ni svoju porodicu, ni sebe. To mi je bilo najvažnije. Sam rijaliti je vrlo kompleksan projekat. Mnogo drame, mnogo svađa bez nekih konkretnih povoda, različiti profili učesnika na jednom mestu…utisci o samom projektu nisu loši, dok o učesnicima nemam baš isto mišljenje.

Mišela Gvozdenovića si javno optužila da je krao bakšiš na tezgama, što ga je negde i razbesnelo, te je i došlo do toga i da se javno „prepucavate“ upravo u rijalitiju. Da li si po izlasku uspela da izgladiš odnos sa njim i kakvo je tvoje mišljenje o njemu? 

Što se Mišela tiče, ne bih ja to nazivala svađama, ja sam mirnim tonom iznela sve što sam imala. On je bio malo žustriji, jer je takav po prirodi, ne da na sebe, bio ili ne u pravu. U ovom slučaju nije bio. Ja sam iznela da ljudi pričaju o tome, ali sam jasno stavila do znanja da ga lično nisam videla da krade bakšiš. Osim onoga što sam rekla, nisam više imala komunikaciju sa njim, ne zato što nisam htela, već zato što je bio stalno u Pabu, pa smo se retko viđali. Moram da naglasim, zaista ne mrzim Mišela, oduvek sam mu želela sve najbolje i on to zna. Bila sam povređena njegovom reakcijom po mom ulasku, kao da se ne poznajemo. Takođe i činjenicom da nije čak ni pomenuo da sam mu se našla onda kad je to njemu mnogo značilo. Nisam se trudila da izgladim odnose, ako bude hteo po izlasku u svako doba može da dođe da popričamo. Pozitivno me iznenadio prilikom mog odlaska, čekao je poslednji da se pozdravimo.


Dosta se piše o Sha i javnoj preljubi sa Tarom. Neki misle da je njihova romansa samo marketingški trik, dok drugi veruju da je ljubav. Kakvo je tvoje mišljenje o njhovom odnosu i šta generalno misliš o njima?

Što se Tare i Sha tiče, do skoro sam verovala da je ljubav u pitanju. Od nedavno imam utisak da se Tara igra sa njim. On se gubi, tone sve dublje…Zaista mu želim sve najbolje, ali mislim da ga pakao čeka tek po izlasku. Tara je posebna priča. Ja iskreno verujem da je ona generalno dobra osoba i dobar prijatelj, ali je odrasla u nekim čudnim okolnostima na osnovu kojih daje sebi za pravo da se ponaša kao divljak. I dalje stojim iza svoje izjave da je ona zapravo samo dete koje je željno ljubavi i pažnje. Sha je u principu potpuno ok lik, ja ga gotivim kao izvođača od ranije, pa sam malo pristrasna. Ovo što je uradio svakako nije za pohvalu, ali mislim da će ispraviti sve greške koje je učinio. 

Može li njihova veza da uspe i nakon rijalitija?

Pa kad se ovako ponašaju pred tolikim auditorijumom, šta mislite da će biti kad budu sami…

Ko je ostavio najbolji, a ko najgori utisak na tebe u rijalitiju?

Najviše sam zavolela Frana. Znao je da me nasmeje, da me u prolazu poljubi u kosu, zagrli, kao da sam mu majka. Volela bih da pobedi. Najviše me razočarala Ermina, jer stvarno nema granicu kad je spletkarenjw u pitanju. Mislila sam da je ove sezone drugačija, ali sam se prešla. Janjuš me razočarao takođe, igra se sa Majom i Aleksandrom i nema granicu. Pri tom ima žensko dete, ja bih uvek od toga krenula, da zamislim da se neko igra na taj način sa mojom decom.

Šta misliš da li će opstati ljubav između Janjuša i Maje?

Pa po mom mišljenju to uopšte nije ljubav. Nisam stručna da objasnim taj fenomen.


Kakvi su ti planovi za dalje? Planiraš li da se sad posvetiš svojoj karijeri?

Dalje ništa ne zavisi od mene, ni od nas, već od situacije sa koronom. Svakako ću snimiti pesmu kod Sofre, imam dve u užem izboru. Nadam se da sam još uvek dobro došla na Grand TV da promovišem. Ako ne počnemo da radimo, čekaju me maline u mom rodnom kraju.

POGLEDAJTE I

„Muž me je ostavio jer sam pevačica“: 7 stvari koje niste znali o pobednici NIKAD NIJE KASNO

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić