Snežana Đurišić jednim gestom oduševila Miglenu u finalu: „Otvorila je tašnu i rekla imam poklon za Megi“ (VIDEO)

MIGLENA NIKOLOVA MEGI FINALE NNK FOTO GRAND 1 ok

Finalistkinja osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Miglena Nikolova Megi ponela je titulu najpozitivnije učesnice serijala. Pevačica kaže da joj je uvek drago kada drugima izmami osmeh na licu, a isiče da je to za nju najveći uspeh.

Sa druge strane tvrdi da se proteklih deset meseci sjajno provodila sa kolegama koji su je zavoleli, a neki su joj postali i prijatelji.

MIGLENA NIKOLOVA MEGI 42 GOD. BASEL 4 1

-Kada izađem na scenu vidim kako se publika divi, žiri, ali i moje kolege. Ja sam stavrno oduševljena – kaže ona za Grand.

Megi je pred našim kamerama priznala da je pred finale dobila jedan poklon od pevačice Snežane Đurišić i da je ovaj gest nju ostavio bez reči.

Naime, ona je zaboravila svoje minđuše, a Snežana kada je to čula odmah je poklonila svoje i to je kod Megi izazvalo lavinu emocija.

ipiccy image 12

-To je mnogo zanimljivo, ja sam svoje minđuše zaboravila u hotelu i Snežana Đurišić naša legenda odmah je otvorila tašnu i kaže „Ja imam minđuše za Megi“. Sada nosim Snežanine minđuše i mnogo mi je drago– rekla je Megi.

Podsetimo, Miglena je za naš portal otkrila da joj je neprosredno pred takmičenje preminuo otac i da su je članovi porodice mnogo usrćili kada su poslali prijavu za „Nikad nije kasno“.

Pre nego što sam došla u „Nikad nije kasno“ preminuo mi je otac. Plakala sam dan i noć, a onda su me članovi porodice prijavili da dođem u ovaj šou i hvala im puno na tome. Mnogo su me usrećili -kazala je ona ranije.

U videu pogledajte šta je još Megi rekla pred našim kamerama:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/Ž.Krstić