Login/Registracija

Smeši joj se svetska scena? Anka Pecnik snimila spot od kog zastaje dah: „OVO JE HOLIVUD“ (VIDEO)

pecnikoooova

Tokom takmičenja „Nikad nije kasno“ Anka Pecnik oduševljavala je milionski auditorijum svojim glasom i scenskim performansima, a sada je rešila da to pretoči i u kadrove novog spota. Prvenac pod nazivom „Ovakvu nisi voleo“ koji je izazvalo lavinu pozitivnih kritika, simbolično je objavljen na pevačicin 45. rođendan.

Potpuno očekivano, Anka je poverenje poklonila Saši Miloševiću Maretu koji je zadužen za tekst, muziku i aranžman.

pecnikova

Sudeći po prvim reakcijama pokazalo se da su Mare i Anka sjajan tandem.

„Spot je holivudski odrađen“, „Odlična pesma!“, „Ovo si sjajno izvela“, „Wooow, ovo je predobro“, „Bravooo“, „Sve pohvale!“, samo su neke od reakcija oduševljenih slušalaca.

pecnik

Iako je numera koju je izabrala veliko iznenađenje ne samo za publiku, već i za nju samu, komentari i pregledi govore da se Anka fantastično snašla.

-U ovom fazonu još nikada nisam pevala, ali nikad nije kasno. U svakom slučaju temperamentno je, ovo je bila moja odluka da izaberem takvu pesmu jer sam na nju odreagovala „ludo“- priznala je za Grand.

anka p

„Svaki dodir, svaki poljubac bivših ljubavi, dala bih za jedan tvoj. Sve što hoću to i dobijem, a ti uskoro bićeš samo moj. Ne, nikome, nikada, nije meni znaj odoleo, nećeš to ni ti, ovakvu nisi voleo“, refren je Ankinog novog singla koji vas neće ostaviti ravnodušnim, a pesmu i spot pogledajte klikom na video ispod:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović