Login/Registracija

SLOMILI SE PRED KAMERAMA: Pobednici ne mogu da zaustave suze (VIDEO)

Sinoć je održano spektakularno finale emisije „Nikad nije kasno“, u kome su trijumfovala tri neverovatna pevača amatera. 

Ekskluzivno za Grand Online pobednici sedme sezone sumirali su utiske nakon trijumfa, pa se rasplakali. 


Dubravko Biondić Duba odneo je pobedu od strane Fejsbuk publike, a nakon velikog proglašenja preplavile su ga emocije koje su bile na vrhuncu kada su mu se na sceni pridružila deca.

– Iznenađen sam jako, nisam očekivao. Imao sam osećaj da ću biti u prvih pet, ali pobedu nisam očekivao – priznao je Duba i dodao da i dalje ne može da dođe k sebi, baš kao i njegova porodica koju je njegov trijumf rasplakao.

– Sin mi je jako osećajan kao i ja, tu je i supruga. Svi plaču, svi smo ponosni – sa knedlom u grlu rekao je prvi pobednik, a na pitanje kome posvećuje pobedu, Dubravko se slomio. 

– Ako vam kažem, onda ću se rasplakati. Ne mogu – rekao je kroz suze, pa zamolio suprugu da kaže. 

– Pokojnom ocu i tašti, oni bi danas bili danas jako ponosni, bili su mu velika podrška – dodala je.


Nakon učešća u „Zvezdama Granda“, Boban Canevski konačno je trijumfovao u najemotivnijem šou, i to od strane SMS glasača, a na pitanje čime ih je osvojio, odgovorio je:

– Mislim da je to kombinacija mog pojavljivanja u oba takmičenja, ali pretežno kroz ‘Nikad nije kasno’, gde sam publiku osvojio energijom i emocijom, budući da sam uglavnom pevao balade. U životu sam imao mnogo uspona i padova, ali najiskrenije, ovo mi je najdraža pobeda.

I stručni žiri dao je svoj sud i pobednikom proglasio Amera Čengića Čengu, takmičara koji je od početka imao zapažene nastupe i specifične stajlinge. Iako je delimično očekivao trijumf u takmičenju veterana, krajnja odluka žirija izazvala mu je lavinu emocija koje je sve vreme pokušao da suzbije. 

– Plasman nije da nije bio bitan, zbog toga smo svi tu i u nekoj podsvesti svi gledamo kako ćemo da uzmemo neko mesto. A što se tiče plakanja, pitajte me sutra jesam li plakao. Večeras neću jer sam se suzrdžavao, gledao sam da to izdržim muški. U ovim momentima najteže je održati radost, a ne pustiti suzu – rekao je Čenga, a najemotivniji intervju nakon pobede možete da pogledate u videu. 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac/ S. Čumić/ I. Ankić