Slaviša Stanojević Pirke otkrio tajnu šoua koji je priredio: „Đuskao sam sa Lokicama“ VIDEO

Učesnik polufinala šoua „Nikad nije kasno“ Slaviša Stanojević Pirke iz sve je izenenadio neočekivanom koreografijom i skokovima sa mikrofonom na sceni.

Pirke je u razgovoru za Grand priznao da mu je Zdravko Čolić čiju je pesmu izvodio muzički uzor iz detinjstva, a otkrio je i koliko dugo se pripremao za nastup koji je oduševio mnoge.

slaviša stanojević pirke

-Čola je jedan od mojih idola, pored Ljubiše Stojanovića Luisa. Kao mali sam gledao njegove nastupe sa Lokicama i đuskao sa njima pored TV-a. Generalno volim njegove pesme – rekao je Pirke koji godinama živi u Beču.

slaviša stanojević pirke

On je naglasio i da nije učio nikakve plesne korake uprkos tome što ih je izveo na stejdžu.

-Nisam vežbao, to mi je naišlo trenutno iz glave. Ono što mi je palo na pamet ja sam to odradio i nadam se da je bilo dobro – priznao je Pirke i dodao da je spreman da uvek priredi šou ukoliko neko to bude tražio od njega:

-Ako bude trebalo nekome, tu sam.

slaviša stanojević pirke

Takmičar je naglasio i da je prezadovoljan što se našao u polufinalnoj emisiji „Nikad nije kasno“ i podelio svoja trijumfalna osećanja.

-Kada sam započeo učešće u ovom takmičenju milsio sam da ću imati dva ili tri pojavljivanja. Ali kako je vreme prolazilo tako su se apetiti povećavali i stvarno sam zahvalan svima, publici, žiriju i produkciji što sam stigao dovde. Dovoljna je pobeda biti čak i u polufinalu – zaključio je Pirke.

Kako je izgledao njegov nastup u poklufinalu pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić