„Ti si hrabar čovek“, Slaviša Đurić oduševio žiri, žene u prvim redovima poskakale na prve taktove velikog hita

slavisa djuric

Sa osmehom na licu, Slaviša Đurić stao je večeras po drugi put na veliku scenu emisije „Nikad nije kasno“, spreman da pokaže svoje pevačko umeće.

Pre nego što je zapevao, Mare ga je upitao kakvi su utici njegovih sugrađana nakon prvog pojavljivanja.

Utisci su odlični, moji sugrađani kažu da su ili pustili suzu ili da su bili na ivici suza, tako da to je pozitivno– otkrio je SLaviša.

Večeras se predstavio pesmom od Mileta Kitića „Hej vi hitri bijeli dani“, kojom je oduševio publiku već na prve taktove.

Milan Dinčić Dinča pozdravio je kandidata stihovima pesme „Ja sam momče sa Kosova“, a zatim pohvalio njegov nastup:

Izvrsna interpretacija, mislim da će Mile Kitić biti iznenađen kada vidi. Prelepo– poručio je Dinča, a komplimentima se pridružila i Irina.

Vi sa takvom sigurnošću nastupate, prelepa boja glasa. Dame su na prvi takt skočile– dodala je voditeljka, što je potvrdio Đurić.

– Čoveku treba podrška i treba da primeti. To čini život interesnatnim. Ti si hrabar čovek u svakom pogledu, imaš odgovornost prema sceni, ali osećaj slušanja ove pesme je bio sjajan- rekao je Mare.

slavisa djuric 8

Žika je predstavio Sašu Lazarevića i Nebojišu Đurića koji su mu došli u podršku, a na sceni mu se pridružio Saša koji je sa Slavišom napravio prve muzičke korake, a oni su zajedno izveli numeru „Sećaš li se one noći“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić