SJAJNA EKIPA PEVAČA: Ovo su duelisti koji će otvoriti treći krug

Pred nama je još jedna uzbudljiva emisija popularnog muzičkog takmičenja veterana. Deset talentovanih pevača pokušaće da u trećem krugu oduševi žiri i publiku u želji da dođu do završnice takmičenja i izbori se za titulu najboljeg pevača u šouu „Nikad nije kasno“.

49eb8a03da8f8317019ab3b449ae5c41dba393e4

U nastavku teksta upoznajte takmičare i pogledajte ko će otvoriti treće kolo popularnog muzičkog šoua. 

Lenče Kukić

Ova takmičarka ima 42. godine i dolazi iz Strumice. Kaže da se bukvalno od malena bavi pevanjem i da su se svi u njenoj porodici bavili muzikom. Zajedno sa suprugom već 20 godina ima bend „Jupiter“.

Svojim prvim pojavljivanjem u šouu „Nikad nije kasno“ uspela je da žiri ostavi bez teksta, a gledaoce fascinira svojim talentom (VIŠE O TOME OVDE).

Milena Jovanoska

Milena ima 45 godina i živi u Prilepu. Muzikom se bavi od svoje 14 godine, a svoj prvi televizijski nastup imala je sa 16 godina.  Iz vanbračne veze ima sina od 11 godina koga je sama odgajila. Svojim nastupom u emisiji „Nikad nije kasno“ želi da skrene pažnju na sebe i na sve majke koje imaju isti ili sličan problem kao ona.


Dejan Radovanović zvani Čiča

Ovaj 48-godišnji takmičar dolazi iz Beograda.  Muzikom se bavi poslednjih 16 godina, a učestvovao je na nekoliko muzičkih festivala. Bavio se rukometom, ali je odlučio da loptu zameni za mikrofon. 

Više o njegovom životu pogledajte u nastavku:

Goran Grujić

Po profesiji je lekar specijalista, internista i kardiolog, a na putu je da postane i doktor nauka. Njegova supruga je takođe lekar, a sin student pete godine Medicine.

Oduvek je želeo da se bavi muzikom, a danas želi da pokaže da i lekari umeju dobro da pevaju. 

Zorica Nikolić

Zorica ima 44. godine i dolazi iz Smedereva. Na početku svoje pevačke karijere dobila je otkaz u kafani jer nije znala dovoljno pesama, danas kaže da joj se to sigurno ne bi desilo. 

Ima pomalo čudan nadimak koji su joj dodelile kolege. O čemu se radi pogledajte u videu:

Nataša Vučić

Nataša ima 48 godina, a muzikom se bavi više od 25 godina i to joj je primarna profesija. Svojevremeno je bila Prvi glas Smedereva i Drugi glas Srbije, a danas je svoju sreću potražila u takmičenju pevača veterana. 

Više o Nataši pogledajte u videu:


Zijad Gabela

Ovaj takmičar ima 54 godine, rođen je u Čajniču, a živi u Sarajevu. Sa samo šesnaest godina počeo je javno da nastupa i to je činio na prostoru ex Jugoslavije. Danas živi na relaciji BiH – Austrija.

Damir Hasanagić

Damir ima 50 godina i dolazi iz Kopra. U životu je radio mnogo poslova, između ostalog i kao kuvar, radnik na dokovima, dok danas radi kao taksista. Svira više instrumenata, ali kako kaže, nijedan dobro.

Njegov rođeni brat je poznati muzičar u Sloveniji,a o kom pevaču je reč pogledajte u nastavku:

Sandra Ponjević

Sandra se od malena bavi pevanjem, ali joj roditelji nisu dozvoljavali da se ozbiljnije posveti tome. Sevdah je njen omiljeni muzički pravac, čak je pobeđivala na večerima sevdaha u Sloveniji. Inače, njeni roditelji su i danas protiv toga da se ona bavi pevanjem.

Učestvovala je u „Zvezdama Granda“ gde su joj preporučili da se prijavi za emisiju „Nikad nije kasno“.

Elvira Hamidović

Elvira Hamidović ima 46 godina i dolazi iz Lukavca. Dugo godina se amaterski bavila pevanjem i učestvovala na festivalima i takmičenjima pevača amatera na kojima je više puta pobeđivala. Profesionalnim pevanjem je počela da se bavi „iz nužde“ jer joj je muž ostao bez posla, deca su bila mala, a kako kaže, od nečega je moralo da se živi. 

Više o Elvirinom životu pogledajte u videu ispod:
Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić