Login/Registracija

SIN POBEDNIKA U „ZVEZDAMA GRANDA“? Duba priznao: „Voleo bih da napravi nešto od sebe“

Trenutak kada je proglašen za pobednika ovogodišnje sezone „Nikad nije kasno“ Dubravku Biondiću ostaće urezan do kraja života. Lavina emocija bila je na vrhuncu kada su mu se na sceni pridružili sinovi koji nisu mogli da zaustave suze.

– Mi smo svi takvi svi u porodici, emotivni! Stariji sin je na svaki moj nastup u takmičenju reagovao baš specifično. Nekako je sve to proživljavao drugačije od supruge i drugog sina. Kada su me prozvali u finalu zaleteo se i skoro me srušio (smeh)- prisetio se Duba.


Talenat za muziku je u genima porodice Biondić što Dubu čini veoma ponosnim. Kao što je njega stariji sin Dino bodrio tokom deset meseci borbe, ponosni tata se nada da će mesta jednog dana zameniti te da će on skoro ugledati naslednika na velikoj sceni. 

– Ja bih voleo da stariji sin nešto napravi od sebe, možda da ode u „Zvezde Granda“ ili nek se kali, sačeka, pa ide u „Nikad nije kasno“ (smeh). Inače, on svira sa mnom sada u bendu, za klavijaturom je i često sviramo i u Nemačkoj- istakao je veteran.


Iako se nova sezona popularnog šoua bliži, utisci pobednika od strane Fejsbuk glasača  dalje ne jenjavaju, a jedan komentar od strane stručnog žirija urezan mu je u srcu.

– Moram da priznam da sam uvek sam dobijao lepe komentare zbog čega sam uvek bio zadovoljan, ali jedan posebno pamtim. To je bio komentar Tijane Dapčević kada je rekla „Dubo radost i sreća te je gledati i slušati na bini“. Tada sam pevao pesmu „Ej suzo moja“ Radiše Uroševića. Žiri me je gledao i pratio sve vreme, kako već to ide, ali kada mi je Tijana to rekla bio sam presrećan- priznao je Dubravko.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Elena,
Autor: J. Jović