Login/Registracija

Saša najavio AMERIČKU TURNEJU PA OBEĆAO: “Biće nezaboravan PROVOD“

Nakon četiri godine muzička zvezda Saša Matić odlazi na veliku američku turneju, a u periodu od 02.septembra do 18.septembra popularni pevač obići će brojne gradove, među kojima su Čikago, Njujrok, Detroit, Finiks, Majami, Klivlend i Torontno.

5be9a82ac8209e9bbe63fb6197f450dffcb4ea3b

Matić ne krije da sa nestrpljenjem isčekuje trenutak kada će se pojaviti u gradovima gde ima najviše ljudi sa prostora Balkana, a prema prvim informacijama interesovanje za koncete je veliko.

U razgovoru za beogradske medije, objasnio je da se i te kako raduje putovanju, a posebno što će na turneji po prvi put izvesti numere sa novog albuma “Dva života”.

Prejako sam se uželeo publike i turneje! Skoro svaki dan radim i to mi daje neverovatnu energiju, a umor gotovo da ne osećam. Mislim da vreme koje je sada iza nas najbolji pokazatelj koliko trebamo da uživamo u sitnicama i iskoristitimo svaki dan, jer nikad ne znamo šta nas čeka sutra. Turneja koja sledi će biti neverovatan događaj za sve nas. Istinski se radujem. Biće tu dobrog provoda, osmeha i uspomena koje će se sigurno dugo pamtiti – ispričao je Matić.

99d7ef2f836ceaa9fe5c54877b66304db15a439c

Podsećanja radi Saša Matić u rekordnom roku rasprodao je koncert u zagrebačkoj Areni sa skoro 20 hiljada karata, koji je zakazan za 21.oktobar. S obzirom na to da je vladalo veliko interesovanje Sašin tim organizovao je još jedan koncert na istom mestu samo dan kasnije.

– Ljubavi ne sme i ne može da fali i niko neće ostati bez mesta na koncertu godine.Zato smo rešili da bude i drugi koncert 22. oktobra. Vi i ja i sve pesme koje su obeležile sve godine iza nas- oduševio je Matić svoju vernu publiku koja ga već dugi niz godina prati u stopu.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac