Login/Registracija

Saša Matić otkrio ZBOG ČEGA NEMA DUET sa Dejanom: „Razlog je samo jedan“ (VIDEO)

Mnogi muzičari tokom pandemije korona virusa stopirali su svoje prijekte, međutim pravi profesionalci poput Saše Matića radili su punom parom.


Slobodno vreme on je iskoristio na pravi način i temeljno radio na novom albumu koji je nedavno objavio.

– Ja sam se vodio time da u pandemiji nije zabranjeno slušati muziku i odlučio sam da snimim album. Imao sam puno vremena da odaberem pesme i snimam i reko sam sebi bolje sad nego kada me uhvati posao– objasnio je pevač.


Spoj Zdravka Čolića i Saše Matića stvorio je pravu magiju kada je svetlost dana ugledala numera „100 dukata“. Ne čudi što je poverenje poklonio baš njemu kada je reč o muzici budući da važi za jednog od najsvestranijih na našoj sceni.

– Drago mi je što smo se našli. Mi smo veliki prijatelji, uvek se dobro družimo, on je sjajn čovek, umetnik i vokal i velika je čast kada komponujete za Zdravka Čolića- istakao je Matić.

Čini se da Sale nije strog kada je u pitanju izbor kolega, ali kada je reč o dobroj pesmi i tek kako jeste.

– Odabrati pravu pesmu je najteže– iskren je on.


S obzirom da su i on i njegov brat Dejan vrsni muzičari sa velikim karijerama, svi se pitaju zbog čega još uvek nisu snimili duet.

– Dobro ste se to pitali. Jedini razlog zašto nemam duet sa bratom je zato što se nije našla adekvatna pesma. To je sve nešto nuđeno što je već slušano i već viđeno i tražim nešto svežije- rekao je Saša.

U videu ispod pogledajte ceo intervju i saznajte kada planira koncert u Beogradu.Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić/ J. Jović