Login/Registracija

Šarmantna vaspitačica ili stranac sa neverovatnom životnom pričom? Vi odlučujete ko OSTAJE U TAKMIČENJU

Prva šestorka koja se sinoć predstavila u novoj sezoni takmičenja “Nikad nije kasno“ osvojila je žiri i publiku te su mnogi imali utisak kao da gledaju polufinale a ne prvi krug.

Iako su svi briljirali kako glasom tako i scenskim nastupom, direktan prolazak u drugi krug sebi je obezbedilo njih četvoro, dok se dvoje nalazi na našem Facebook glasanju.


Simpatična vaspitačica iz Lazarevca Snežana Trifunović, imala je čast da otvori osmu po redu sezonu šoua veterana. Snežana je muzikom počela da se bavi još nakon srednje škole, a na njenu vrcavost i harizmu na sceni, niko nije ostao imun. Zahvaljujući energičnom nastupu podigla je žiri na noge, a nisu izostali ni komplimenti na račun njene lepote. Međutim, sve ovo u paketu nije bilo dovoljno da žiri Snežani da kartu za prolazak u sledeći krug, i zato se ona sada bori za svoje mesto u ovom takmičenju.

Sa druge strane, rođeni Splićanin sa prebivalištem u Danskoj, Robert Stone, ima životnu priču koja je pretočena u knjigu, a koja je sinoć svima u studiju naterala suze na oči. Do svoje četvrte godine bio je u domu za nezbrinutu decu kada je usvojen od strane hraniteljske porodice, biološku majku uspeo je da vidi jednom u životu, dok oca nije nikad. Ovaj diplomirani pedagog muzikom je počeo da se bavi kako kaže, čim je došao na ovaj svet, a sinoć je sa gitarom u ruci izveo jednu od najlepših balada ikada. Koncertna atmosera koju je napravio nije mu pomogla da se nađe direktno u drugom krugu, ali je zato tu naše glasanje.

Ukoliko želite da date podršku Snežani ili Robertu to možete učiniti OVDE, tako što ćete jednom od njih dati glas. Glasanje traje do ponedeljka u ponoć kada ćemo imati ime onog koji odlazi u drugi krug.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac