Sabina Kaltak iznenadila sugrađane: Lavina emocija na proslavi godišnjice mature (VIDEO)

Pobednica osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“, Sabina Kaltak već nedelju dana zasluženo odmara u rodnom Priboju.

Osim što se druži sa prijateljima i rodbinom iskoristila je priliku da na jednoj proslavi iznenadi svoje sugrađane koji su je bodrili proteklih deset meseci.

sabina kaltak finale nnk ok foto munja

Naime, njen brat je poslavljao 35. godišnjicu mature sa prijateljima, a Sabinin nastup bio je deo specijalnog iznenađenja koje je izazvalo lavinu emocija.

Sabina se nakon proslave oglasila za naš portal i još jednom iskazala zahvalnost sugrađanima od kojih je imala veliku podršku tokom čitave sezone serijala „Nikad nije kasno“.

U razgovoru nam je otkrila i da je te večeri bilo bakšiša, ali su se njeni prijatelji na dostojanstven način zahvalili na emociji koju im je priredila te večeri, a i sama Sabina je bila iznenađena.

-Kažu mi da sam im ulepšala veselje, i oni su meni ulepšali to veče. Ja što dobijem ostavljam muzičarima pošto sam gost, mene su iznenadili jer su mi novac stavili u tašnu pošto su znali da ja to neću uzeti, a i što daju dok pevam ja ostavljam muzičarima – rekla je Sabina za Grand.

Podsetimo, Sabina je nedavno u razgovoru za naš portal otkrila nepoznate detalje iz života, a u videu pogledajte šta je sve rekla pred našim kamerama:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković