Login/Registracija

Ringo otkrio tajnu: „Novu pesmu sam posvetio životnoj saputnici Zejni“ (VIDEO)

Nekadašnji finalista takmičenja „Nikad nije kasno“ Ringo Hamidović nedavno je obradovao publiku numerom „Jedna jedina“ koja je za kratko vreme osvojila srca slušalaca širom regiona.

Bivši veteran je za ovu pesmu sam napisao tekst, a priznao je da je numera posvećena njegovoj životnoj saputnici.

Kod ove pesme je specifinčna još jedna informacija. Naime, muziku je pisao čiveni harmonikaš Ljubo Kešelj, a Ringo je otkrio da je njegova najveća životna želja bila da jednog dana sarađuje baš sa njim.

-Moj životni san bio je da jednog dana sarađujem sa Ljubom i eto posrećilo mi se. Ovaj tekst sam ja napisao i to je moj prvenac, tu sam samo moju životnu priču pretočio u stihove. Pesmu sam posvetio mojoj životnoj saputnici Zejni – rekao je on.

Ringo je u emisiji Grand Parada otkrio kako je došlo do njihove saradnje, ali je istakao da mu Ljuba u prvi mah nije poverovao da je on sam napisao tekst za ovu numeru.

-Ljuba mi je rekao da mi ne veruje da sam ja napisao ovaj tekst i da je prvenac. Eto hvala Bogu on je uradio melodiju i to sam snimio kod Ljube u studiju – kazao je Ringo.

Ljubo je onda otkrio da su njih dvojica i ranije sarađivali na jednoj pesmi, ali je to bilo pre mnogo godina.

-Radili smo mi ranije jednu pesmu koja je dobila nagradu na festivalu u Tuzli za najbolju kompoziciju. Zvao me je preko telefona i rekao da ima tekst, ja sam napisao muziku i onda smo opet pobedili – zaključio je harmonikaš.

U nastavku teksta pošlušajte pesmu „Jedna jedina“.

Foto: youtube/grandparada,
Autor: A.Milinković