Ringo Hamidović na Ilidži šokirao Snežanu Đurišić: „Nije mogla da veruje“

Nekadašnji učesnik popularnog šoua „Nikad nije kasno“ Ringo Hamidović pre samo nekoliko dana zapevao je u Kruševcu povodom stogodišnjice rođenja Radojke Živković.

Sreću i osmeh koje je osetio zbog časti da se na sceni nađe sa zvedom poput Snežane Đurišić, Ringo je podelio sa ekipom Grand portala.

-Bilo je prelepo! Puno muzičara je bilo, među njima i Ljubiša Pavković, a ja sam nastupao sa Snežom Đurišić. Zaista je bilo divno- istakao je Ringo.

ringo i ljubo 630x426 1

Međutim, samo nekoliko dana nakon svečane akademije u Kruševcu Ringo je zapevao i na Ilidži.

-Imao sam čast da otvorim festival pesmom Safeta Isovića „Jablani se povijaju“ koju je on izveo na prvom festivalu i poneo sve nagrade. Nakon toga su organizatori uručili nagradu za životno delo Safetovbom sinu Benjaminu. Ma zaista mi je bila ogromna čast i dalje sam pod utiskom- rekao je za Grand i otkrio da jedan potez Snežane Đurišić nikada neće zaboraviti.

-Ovo je neverovatno, Snežana Đurišić je bila u bekstejdžu dok sam ja pevao i rekla mi je „Ne mogu da verujem da ti pevaš. Ja sam mislila da su pustili Safetov snimak“. To je bilo zaista neverovatno čuti.

IMG 31425e7420cff0257d352ead2e5603b1 V

Međutim, kako Ringo tvrdi svega ovoga ne bi bilo da nije Žike Jakšića i muzičkog šoua „Nikad nije kasno“.

-Zahvaljujem se mnogo Žiki jer zaista sve ovo ne bih doživeo da nije njega i takmičenja- priznao je sa osmehom.

BONUS VIDEO: Sofra svira harmoniku u Kruševcu

Foto: Privatna arhiva,
Autor: J. Jović