Login/Registracija

Razoružali smo inspektora policije: „Sve priznajem, sve“ (VIDEO)

Milan Vasiljević iz Beograda od malih nogu voleo je scenu i muziku, ali ga je život odveo na drugu stranu. Umesto da bude pevač, odlučio se da bude na strani pravde i obuče uniformu poolicije koju je nosio do same penzije. Do skoro živeo je pošteno i skromno, ali je ipak svoj momački san morao da ispuni, pa se i prijavio za učešće u emisiji „Nikad nije kasno“. 

Po prvi put ovaj penzionisani inspektor policije ostao je razoružan, a poput brojnih „optuženih“ sa kojima se godinama susretao u MUP-u Srbije, odmah je sve priznao, bar tokom razgovora za Grand. Online.

1d3856331789f8ded6fb80b30cf08b5e1dd9cc31
Sve priznajem! Priznajem i da sam se ovde baš razoružan. Ovde je atsmofera fenomenalna, toliko je emocija u ovoj emisiji i u ovom druženju – našalio se takmičar. Inače, do nedavno je radio obuke za upravljanje vatrenim oružjem, pa smo rešili da proverimo iz kog oružja je najbolje pucati.

– Definitivno iz puštolja CZ99, bolji je nego revolver. Znate, pištolj je brži, ima više metaka – počeo je da nam objašnjava inspektor, pa nam otkrio da je osećaj neopisiv-  Osećate da vladate nečim. Ali imati oružije je odgovornost i morate da vodite računa kako rukujete i kako ga čuvate.
Insprektor nam je dao i veoma važnu poruku i otkrio šta bi to strogo kažnjavao u Srbiji, što možete da vidite u intervjuu ispod. 

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić