Login/Registracija

RAZLIČITE SUDBINE, ALI ISTI CILJ: Upoznajte takmičare šoua NIKAD NIJE KASNO

Oni imaju različite životne priče i sudbine, ali večeras imaju isti cilj,a to je da na velikoj Grandovoj sceni dosanjaju svoj snove i postanu pevačke zvezde u poznim godinama.


Za naklonost publike i žirija i za prolazak u treći krug šoua “Nikad nije kasno” večeras se bore Milena Jovanoska, Zoran Mijailović Rogojevac, Damir Hasanagić, Biljana Anđelković i Pirin Krastanov. A ko su ovi takmičari, kakve su njihove životne priče pogledajte u nastavku teksta.

Milena Jovanoska


Ova takmičarka ima 45 godina i živi u Prilepu. Muzikom se bavi od svoje 14 godine, a njena majka oduvek je želela da Milena bude operska pevačica. Sa 16 godina je imala prvi televizijski nastup za makedonsku televiziju. Iz vanbračne veze ima sina od 11 godina koga je sama odgajila. Svojim nastupom u emisiji „Nikad nije kasno“ želi da skrene pažnju na sebe i na sve majke koje imaju isti ili sličan problem kao ona. Više o Mileni pogledajte u videu:


Zoran Mijailović Rogojevac


Ovaj takmičar ima 62 godine i dolazi iz Kragujevca. Nadimak Rogojevac dobio je po selu u kom je rođen, gde i živi sa porodicom. Njegovi roditelji bavili su se poljoprivredom, a i on danas održava imanje. Kaže da je na svirkama doživljavao sve i svašta, a bije ga glas da je spreman i da se potuče. Za sebe kaže da je strastveni lovac i ribolovac. Oženjen je, ima dva sina i četvoro unučadi.

Damir Hasanagić


Damir ima 50 godina i dolazi iz Kopra. U životu je radio mnogo poslova, između ostalog i kao kuvar, radnik na dokovima, dok danas radi kao taksista. Svira više instrumenata, ali kako kaže, nijedan dobro. Njegov rođeni brat je poznati muzičar u Sloveniji. Oženjen je i ima četvoro dece. Za emisiju „Nikad nije kasno“ prijavio se jer želi da bude poznat, i želi da za njega čuje ceo svet. A koji poznati pevač je njegov rođeni brat pogledajte u videu: 

Biljana Anđelković


Ona ima 49 godina i živi u Vranju. Kaže da se muzikom bavi od malena, ali nikada profesionalno. Od malih nogu svira harmoniku, a povremeno i bubnjeve. Kaže da je ponosna što je rođena i odrasla u čuvenom Vlajinom sokačetu u Vranju. Učešćem u takmičenju pevača veterana želi da sebi i drugima dokaže da ima kvalitete i za veliku scenu koju nikad nije osetila u životu. Više o ovoj harizmatičnoj takmičarki i njenoj životnoj priči saznajte u linku ispod:

Pirin Krastanov


Ovaj 61-godišnji takmičar dolazi iz Bugarske. Od malih nogu voli da peva i to našu, narodnu muziku, ali se nikada aktivno nije bavio pevanjem. Omiljeni pevači su mu Miroslavv Ilić, Tozovac i Šaban Šaulić. Po profesiji je električar. Aktivno se bavio sportom i to rvanjem i bio je višestruki prvak Bugarske. Ime Pirin je dobio po planini u Bugarskoj i to nakon jedne tuče u kafani njegovog oca. Više o ovom takmičaru pogledajte u videu:

Nova epizoda očekuje vas večeras od 21 čas na TV Prva i Kanalu 5, dok se na TV Nova BH emituje u ponedeljak od 22 časa. A kakav šou vas očekuje večeras pogledajte OVDE! 
Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić