Login/Registracija

PROMENE pred početak! Nova sezona, NOV TERMIN EMITOVANJA (FOTO)

Osmu godinu zaredom publika širom sveta ima priliku da uživa u najemotivnijem šou programu “Nikad nije kasno“, ali ove sezone u novom terminu – subotom od 21 čas na Prvoj televiziji.

Šansa za novi početak još jednom je data pevačima amaterima koji su skupili hrabrost da u poznim godinama stanu na veliku scenu i ostvare svoje neispunjene snove, a pored izvođenja najvećih hitova narodne, zabavne i rok muzike, u gledaocima će se javiti čitav rolerkoster emocija zbog njihovih emotivnih i poučnih životnih priča.

Žika Jakšić, kao idejni tvorac ovog projekta je za publiku pipremio jedno iznenađenje, te ćemo od ove sezone, umesto Aleksandra Sofronijevića, gledati i slušati novi orkestar pod nazivom „Nikad nije kasno“.

Moram prvo da se zahvalim Sofri, sedam godina smo se družili, ali oni su stasali, imaju jako puno posla i neke nove projekte. Mi sada imamo naš orkestar „Nikad nije kasno“, to su mladi momci, o kojima neću puno da pričam, sve ćete videti i čuti u prvoj emisiji- rekao je Žika.

Predsednik žirija se ne menja, pa ćemo tako i u osmoj sezoni gledati kompozitora Sašu Miloševića Mareta u ovoj ulozi.

Već u prvoj emisiji će u sudijskim stolicama sedeti pevačica Milica Todorović koja je zatvorila prošlu sezonu, a po prvi put će veteranima žirirati glumac Milan Bosiljčić. 

Čitav spektar novih lica koja će se predstaviti na Grandovoj sceni publika će imati prilike da upozna u narednih nekoliko meseci, a već u prvoj epizodi pojaviće se šest pevača koji će po svakom pitanju zagolicati maštu gledaocima.

Da je “Nikad nije kasno“ emisija koja se prati širom sveta dokazaće takmičari iz Francuske i Danske kojima je uprkos lagodnom životu “preko“, najveća želja bila da se pojave kod Žike Jakšića i prikažu svoj talenat u najboljem svetlu. Suze na oči nateraće vam priča čoveka koji je kao dečak ostavljen u domu za nezbrinutu decu, odakle je kasnije otišao na ulicu gde je radio raznorazne poslove da bi preživeo, dok će vam biografija jednog radnika automobilske industrije zvučati baš kao scenario za film.


Simpatije publike sigurno će osvojti šarmantna i skromna vaspitačica iz Lazarevca, kojoj neće biti nimalo lako s obzirom da tvrdi da je veliki tremaroš, a žene će sigurno svoju naklonost dati bivšem fudbaleru iz Bosne i Hercegovine, koji može da se pohvali kako stasom tako i glasom.

Ovo je samo mali deo onoga što vas očekuje u subotu, 17.septembra od 21 čas na Prvoj televiziji u novoj sezoni emisije „Nikad nije kasno“.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: I. Ankić/ T. Bogavac