PRIPREMITE SE: Uz ovu epizodu ćete pevati, igrati, ali i plakati (FOTO)

Pod dirigentskom palicom Žike Jakšića, autora šoua “Nikad nije kasno“, i ove nedelje na sceni će se se predstaviti osam talentovanih pevača koji u prošlosti nisu uspeli da zablistaju na estradnom nebu. Oni će pokazati da godine nisu prepreka za sjajno pevanje i početak muzičke karijere. Njih će ovog puta ocenjivati žiri u sastavu Saša Milošević Mare, Aco Pejović i Kaliopi.

d88a3030455903edac1b3aaf4ee6d62ba3458f31

Podršku jednoj takmičarki daće legenda rok muzike Bora Đorđević, koji će zajedno sa Žikom Jakšićem otpevati jedan dobro poznati hit “Riblje čorbe”. Bora će iznenaditi još jednog kandidata koji će ove nedelje okušati sreću u muzičkom takmičenju i pružiti mu neočekivanu podršku tokom nastupa. Neverovatnu energiju pokazaće i jedan kandidat iz Prijepolja koji će na sceni zapevati sa svojim drugom iz detinjstva Acom Pejovićem.

c75596f48ab765a6a5635288f21484a3abfc1afb

Videćemo i kako izgleda kad Žiku Jakšića pogodi pesma i kada zbog toga zaigra ceo studio. Svoju šansu u takmičenju veterana potražiće i brat Lepe Brene koji će se predstaviti legendarnom numerom Lea Martina. Njegova sestra pružiće mu podršku, a čućemo kako zvuči kad njih dvoje zapevaju u duetu.

Da ova emisija ne može da prođe bez suza, uverićemo se i ove nedelje kada čujemo životnu priču nesuđene pevačice iz Niša. A zašto će ceo studio liti suze saznajte ove nedelje u 21h na TV Prva, OBN-u i Kanalu 5.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić