Login/Registracija

Prestižna NAGRADA ,,Evropski najmenadžer“ za ŽIKU JAKŠIĆA! (FOTO)

Još jedna potvrda da je Žika Jakšić sa emisijom ,,Nikad nije kasno“ uradio velike stvari stiže u vidu jedne prestižne nagrade koju je autor emisije dobio sinoć u Banja Luci.

Naime, reprezentativni međunarodni evropski žiri sa sedištem u Bosni i Hercegovini, sastavljen od uglednih menadžera i naučnih radnika, doneo je odluku da se prestižna evropska nagrada za ,,Evropskog najmenadžera i producenta za oblast muzike“, a u okviru dodele nagrada na ceremoniji ,,Evropski najmenadžer i najkompanija“ , dodeli Žiki Jakšiću za izvandredne rezultate rada i uspehe sa emisijom ,,Nikad nije kasno“ ! Ovo je 41. dodela ove nagrade sa najdužom tradicijom u Evropi i spada među najrespektabilnije svetske menadžerske nagrade u Evropi.

Nagrada se dodeljuje onima koji to zaista zaslužuju a na osnovu konkretnih rezultata koje su kompanija ili pojedinac postigli u praksi. Žiri prilikom odabira ima jasne kriterijume, i nagradu dodeljuje najuspešnijim ljudima iz Evrope, a ovoga puta od 2.000 nominovanih, nagrada je otišla u ruke Žiki Jakšiću!

Tako se Žika našao rame uz rame sa mnogim, važnim ličnostima koje su dobijale ovu nagradu tokom prethodnih godina i to: Filip Cepter, Miodrag Kostić, Toni Meggle, premijer Makedonije Zoran Taev i mnogi drugi.

Čestitamo Žiki i želimo mu još mnogo nagrada i priznanja za doprinos koji daje svakodnevno kroz emisiju ,,Nikad nije kasno“.

Autor: T. Bogavac