Login/Registracija

Poznati pevački par jedva PREŽIVEO: „Bilo je strašno, još uvek se oporavljamo“

Lenče i Goran Kukić, poznati pevački par i pobednici šoua „Nikad nije kasno“, jedva su preživeli korona virus, a svoje iskustvo u borbi sa ovom zarazom Lenče je podelila za Grand Online.

1e48937029298af5a89bf86daf504bdfc41a52ee

Kako je rekla, virus im je dijagnostifikovan krajem aprila, a zbog naglog pogoršanja zdrvastvenog stanja završili su na kiseoniku. 

– Bilo nam je jako loše, teško smo disali i uopšte nismo imali snage. Koliko nam nije bilo dobro svedoči to što smo i Goran i ja završili u bolnici, 15 dana smo bili na kiseoniku, jedva smo se izvukli– priča Lenče i dodaje da su se sada oporavili, ali da još uvek osećaju blage posledice.

– Nemamo snage kao ranije i brzo se umaramo, ali kako dani prolaze mogu da se pohvalim da ide na bolje. Trudimo se da poštujemo sve savete i preporuke lekara i hvala Bogu zdravstveno stanje nam se lagano poboljšava. Radujemo se što je zlo prošlo i lagano se vraćamo u normalu, pripremamo se i za nastupe koji nas očekuju tokom leta. Hvala Bogu, najgore je prošlo! – zaključuje Lenče koju uskoro očekuje i studijski rad. 

Kako kaže, čeka da se Goran i ona u potpunosti oporave i da svoju publiku konačno obraduju novim pesmama. 

1092af63a1657d517e30a6888dd88ae082e4cd73

Foto: Z.K.Munja/Fejsbuk,
Autor: I. Ankić