Login/Registracija

Poznati otkrili svoje favorite za pobedu u NIKAD NIJE KASNO

Večeras se održava spektakularno, sedmo po redu finale šoua „Nikad nije kasno“ u kom će za tri titule pobednika boriti čak 12 talentovanih pevača amatera. 


U susret spektakularnoj završnici najemotivnijeg takmičenja, ekipa redakcije Grand Online kontaktirala je nekadašnje učesnike, ali i poznate pevače koji se otkrili svoje favorite za večeras. 

– Ja sam još uvek pod utiskom sinoćnjeg finala ‘Zvezda Granda’ gde sam svim srcem navijala i glasala za mog Aleksandra Josifovskog. Svi finalisti ovog takmičenja su bili sjajni, ali Aleksandar je bio odličan, kao što će, u to sam sigurna, i večeras biti kandidati ‘Nikad nije kasno’ – rekla je nekadašnja pobednica ovog takmičenja, 94-godišnja Dobrila Čabrić i nastavila: 

– Još uvek nemam svog favorita, jer su mi svi fantastični, tako da sam sigurna da će nijanse večeras da presude. Sve što mogu da kažem je da jedva čekam da gledam finale, a to ću učiniti iz mog prelepog Dojrana. Večeras sam svim srcem uz Žikine veterane.

Nekadašnja finalistkinja ovog takmičenja, Maja Marinković iz Vrnjačke Banje, istakla je da je cela ova sezona bila sjajna i čestitala svim pevačima koji su svoju sreću okušali u takmičenju, a otkrila je i svoje favorite.

– Svi kandidati su zasluženo u finalu, ali Amer Čengić Čenga je zaista svoj na svome, Anka Pecnik je ,takođe, odlična, a i Mirsada Mekić je u svom muzičkom pravcu sjajna. Ipak, na publici i žiriju je da daju svoj sud – rekla je Maja koja je i dala savet svim finalistima večeras. 

– Uživajte u nezaboravnoj noći i znajte da ste svi pobednici, a timu i produkciji čestitam na još jednoj uspešnoj sezoni – dodala je. 


Prošlogodišnji pobednik „Zvezda Granda“, Mahir Mulalić, pažljivo je ispratio celu sezonu, pa ni veliko finale neće propustiti. Kako je rekao za Grand Online, svi finalisti su maestralni, a on izdvaja jednog kao posebnog.

– Moja podrška ide Amaru Čengiću zato što je odličan rok pevač i dugačiji je na sceni od svih – istakao je, a isto mišljenje deli i Elvir Ramić, nekadašnji učesnik takmičenja veterana.

– Čenga, samo rokenrol – poručio je Elvir.

Nekadašnja učesnica Mima Bažalac istakla je da iz takmičenja nosi najlepše uspomene i veruje da će tako biti i ovogodišnjim finalistima. Ipak, za svoje favorite navela je tri dame – Anku Pecnik, Mirsadu Mekić i Vesnu Damjanović.

– Ja sam uvek na strani žena. Eto, moja želja je da pobede njih tri jer znam koliko je nama ženama sve teže u takmičenju nego muškarcima. Svakako cestitam svim finalistima i želim im puno sreće večeras – poručila je Mima, dok nekadašnja pobednica Zorica Erić priželjkuje pobedu jednog rokera i jednog narodnjaka.

– Moji favoriti večeras su Tomislav Filipović i Vesna Damjanović – izjavila je Zorica. 


Velikom finalu „Nikad nije kasno“ raduje se i Zorica Akerman, takođe nekadašnja učesnica, koja je istakla da se večeras bori jaka pevačka ekipa, ali pobedu predviđa Tomislavu Filipoviću, Anki Pecik i svom komšiji iz Žablja Radenku Biliću Mikiju.

Za Grand Online otkrila je zašto su baš oni njeni favoriti: 

– Tomislav, zvani Čičak, jer ima i glas i sceničnost i svaki njegov nastup bi mogao da bude i na svetskim rok scenama. Moć vokala prati moć vizuelne transformacije kakva do ove sezone nije bila viđena. Anka Pecnik je žena jednostvene lepote, a iz kruga pevački je bila sve bolja. Veliku scenu svaki put ispoštuje sjajnim odevnim kombinacijama, a i njena rečitost upotpunjuje sve nabrojano. A Miki, moj komsija iz Žablja me je ‘kupio’ sjajnim vokalom, jednostavnošću u interpretaciji, ali i skromnošću u svojim odgovorima, zadovoljan sa svim što mu je život pružio. Stvorio je svoj mali svet i u njemu uziva sa najmilijima. Baš kao i ja.

Iako ima svoje favorite, tvrdi da joj neće biti žao ni ako neko drugi pobedi. 

– Svakako najlepše želje imam za sve učesnike, sjajni su, a finale je tek pocčetak jedne nove životne etape – rekla je Zorica, a slično mišljenje delio je i prošlogodišnji pobednik „Nikad nije kasno“ Rifat Ramović. 


– Navijam za sve učesnike,a moji favoriti su Mirsada Mekić i Amer Čengić Čenga – zaključio je Rifat. 

Podsetimo, za laskavu titulu pobednika bori se 12 kandidata, a kako su pevali tokom takmičenja možete da pogledate u videu. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić