Login/Registracija

Posle više od 10 godina, Žika Jakšić OTKRIO Mudronji ZBOG ČEGA NIJE PROŠLA u „Zvezdama Granda“

Takmičarka koja je ostavila trag svojim glasom, ali i stasom u ovoj sezoni emisije „Nikad Nije Kasno“, Jelena Mudronja, nakon takmičenja živi svoje muzičke snove i ne krije da je srećnija neko ikad.


Međutim, pre više od 10 godina, ona se pojavila na audiciji za „Zvezde Granda“, koja uprkos dobrim komentarima nije prošla slavno.

– Pevala sam na audiciji u Baru 2009. godine, Žika mi je bio u žiriju i rekao mi je da sam sjajna, međutim nikada me nisu pozvali na završnu audiciju u Beogradu i onda sam nastavila da radim po Crnoj Gori i išla sam nekim svojim putem dok me korona nije osvestila i odlučila sam se se prijavim za „Nikad Nije Kasno“-  rekla je pevačica.


Kada se prošle godina pojavila u šou veterana, Žiki je bilo drago što vidi poznato lice, i kroz jdan razgovor saznala je zbog čega nije tada prošla.

– Rekao mi je da  mu je žao što tada nisam prošla i da bih bila kao Milica Pavlović. To je bila generacija kada je bila Jadranka Barjaktarević, bilo je previše kandidata i zaista su nijanse odlučivale. Ja sam i tada bila udata, možda su oni tražili mlade momke i devojke, ali sve je sada onako kako je trebalo da bude- ispričala je Mudronja.

Ekipa našeg portala imala je eksluzivnu priliku da ovog leta provede dan sa njom u Crnoj Gori kada je otrkila manje poznate detalje iz svog života, o čemu više možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić