Login/Registracija

POSEBAN DUEL: Umesto da se BORE na sceni, takmičari napravili NESVAKIDAŠNJI gest

Očekivanja su velika, nadam se da ćete briljirati – poručio je Žika Jakšić poslednjim duelistima večeras, tačnije Zlatku Miniću (51) iz Kragujevca i Goranu Cvetkoviću Cveji (53) iz Smedereva. 

Kako važe za pevače sa velikim muzičkim iskustvom, očekivanja od ovog duela su bila prevelika, a takmičari se istinski potrudili da opravdaju poverenje.

Kragujevčanin se u petom krugu predstavio pesmom Snegovi beli opet veju“, a nakon maestralnog izvođenja i uživanja svih u studiju, voditeljka Dragana Katić je konstatovala: –  Ponovo erupcija!

– Zlaja je pevao o snegovima, a ja sam se smrz’o  – opisao je premijer Mare takmičarov nastup. 

Budući da je Zlatko zaista briljirao, kako je Žika i očekivao, voditeljku je zanimalo da li njegov protivnik sad ima tremu. 

– Taman posla! Nemam, jedva čekam da i ja zapevam – rekao je Cveja, pa to i učinio. 

U takmičarskom delu on je otpevao hit „Vratiću se jednog dana“, a nakon nastupa Zlatko mu je prišao da ga zagrli i čestita . 

– Pa kakav je ovo duel?! Vidi kako se ljube i grle – rekla je oduševljeno Goca, a Enes dodao da je to zapravo poštovanje kojim pokazuju da u ovom takmičenju zapravo konkurencija ne postoji. 

– Zlaja je velemajstor, voleo bih uvek da ga slušam. Kad sve ovo (prim.aut. pandemija) prođe, voleo bih obojicu da slušam na nekom veselju i da se nauživam – izjavio je Mare, dok je Goca primetila da Cveja ume da „ubode žicu“.

– Mislim da kad on uđe na svirku, da tačno zna kako koga da nađe. To je specifičan dar-  dodala je. 

Iako je Enes insistirao da Žika obojicu pusti u polufinale, glasanje žirija je pokazalo je to mesto večeras pripalo Zlatku, dok Cveja ide na sud publike. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić