Login/Registracija

POJEO SCENU Čenga dobio NEVEROVATAN poziv od Zorice: „PRIHVATAM ODMAH“

Takmičar moćnog glasa, neverovatne energije je svakako Amer Čengić Čenga, a malo ko bi rekao da se nikada profesiolnalno nije bavio pevanjem.

Dosledan svom stilu i rokersom fazonu ostao je i večeras u drugoj polufinalnoj emisiji šoua „Nikad nije kasno“.

Koliko se trudi i želi da ostvari uspeh, što je do sada svakako već učinio, svedoče hiljade kilometara i sati provedeni u avionu kako bi svaki put iz Amerike došao na Grandovu scenu.

– To je jedan dosadan put, ali kada znam gde dolazim, sve vredi i vredi rizikovati- rekao je Čenga.

Možda i najveći kompliment dobio je od Bore Đorđevića i pre samog pevanja.

– Kada sam čuo da će Čenga biti večeras u studiju poželeo sam da se slikam sa njim. Pratim ono što radi i zvuči savršeno- rekao je Bora, dok Čenga nije krio tremu što će baš pred njima zapevati.

Neverovatna energija bila je u studiju čim se Amer latio mikrofona, a publika je to pozdravila gromoglasnim aplauzom, a čini se da su dame bile najglasnije.

– Čenga je oduvao! Šta Bregović čeka, što odmah ne uzme čoveka u bend- siguran je bio Bora koji mu je udelio niz saveta.

– Oduvali ste scenu, ma pojeli i za doručak i za večeru. Vi ste toliko specifična pojava, ja sam specifična i nemojte to da menjate, ništa na sebi ne menjajte. Ja sam neko ko drži reč i pošto je prošlogodišnja pobednica Bojana gost na mom koncertu koji predstoji na Tašmajdanu, na mom sledećem koncertu koji budem držala, ako budete hteli bićete mi dragi gost. I pokušaću sa vama da otpevam tada jedan duet- iznenadila je sve Zorica.

Čenga nije mogao da sakrije šok, ali i oduevljenje nakon ovakvih reči koje su ga dirnule oravo u srce.

– Držim se za ovaj stalak da ne bih pao u nesvest- rekao je i na veliko zadovoljstvo prihvatio ovo.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović