Login/Registracija

Počele prijave, evo do kad traju i kako da aplicirate za novu sezonu

Euforija oko finala „Nikad nije kasno“ još se nije stišala, a pripreme za narednu sezonu već su počele. 


Misija „Nikad nije kasno“ trajaće godinama, tvrdi autor popularnog takmičenja Žika Jakšić koji je izjavio da prijave za sezonu 2021/2022. traju tokom cele godine, kao i da ga raduje da je sve više zaninteresovanih vetrerana za učešće.

– Mi smo tek počeli. Drago mi je da još ima ljudi koji vole prave vrednosti, empatiju, lepe stvari, dobru muziku i što nas je sve više – izjavio je Jakšić, dok je producent Ivan Vukićević Ivke dodao da će tokom leta imati „pune ruke posla“, budući da se baš tad vrši poslednja selekcija kandidata.

– Pravo na učešće imaju žene koje imaju 40 i više godina, dok je starosna granica za muškarce od 45 godina, pa na više. Procedura za prijavu je vrlo jednostavna. Sve što treba da uradite jeste da posetite sajt nikadnijekasno.tv, popunite formular i obavezno pošaljete video snimak kako bismo čuli kako pevate. Stručni tim Grand produkcije tokom cele godine vrši selekciju potencijalnih kandidata i kada dođe vreme za to, obaveštava ih o potencijalnom učešću- objasnio je producent.

Ukoliko i vi želite da ostvarite svoje snove, pravo je vreme da to uradite klikom na fotografiju ispod i aplicirate za učešće u sedmom po redu serijalu „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić