Login/Registracija

Pobednik NIKAD NIJE KASNO skućio prvog sina, a zbog novog poteza usijali se komentari: „TO JE OTAC“

Kažu da je najveća sreća kada vam deca uspeju u životu i osamostale se. To upravo može da posvedoči i nekadašnji pobednik šoua „Nikad nije kasno“, Zoran Đuzo Đuranović koji pored uspešne karijere, iza sebe ima složan brak sa divnom suprugom Zorom, kao i dva sina Miloša i Nikolu koji su krenuli njegovim stopama. 

Nakon što je oženio i skućio starijeg sina Miloša, pevač iz Borova Sela sada se pohvalio da je i mlađeg osamostalio.

Kako saznajemo, Đuzo je nedavno pazario kuću u Hrvatskoj, a lepe vesti potvrdio je za Grand Online. 

– Tačno je, kupili smo kuću mlađem sinu. Napravio sam dogovor sa našim rođakom, skupili smo novac, koliko je ko od ukućana mogao i kupili nekretninu u Borovom Selu. Šta da vam kažem, presrećni smo jer smo skućili našeg Nikolu – hvali se pevač koji ovih dana na društvenim mrežama dobija čestitke i komplimente da je požrtvovan i brižan otac. 

Kaže da ga sreća njegovih sinova veoma raduje, a ovih dana vredno radi sa majstorima kako bi Nikolin novi dom što pre sredio.

– Sad smo kod sina, malo sređujemo, koliko nam finansije dozvoljavaju. Nikola je još uvek u roditeljskom domu, malo kod nas, malo u svojoj novoj kući – s osmehom kaže i tvrdi da mu razdvajanje od sinova uopšte ne pada teško, budući da su mu, kako kaže, i dalje na oku. 

– Oba sina su blizu supruge i mene, Nikola je na 400 metara od naše porodične kuće, a stariji Miloš na 100. Mi smo srećni, ako su i oni srećni. Svako neka uživa u svojoj kući, svojoj porodici i neka imaju mir. Bog samo neka nam da zdravlja i posla, ostalo ćemo lako- ističe Đuzo koji inače nastupa sa sinovima. 

S radošću ističe da mu je emisija „Nikad nije kasno“, u kojoj se takmičio i pobedio pre 4 godine, promenila život i pomogla da izađe iz anonimnosti, te se danas za njegov nastup uvek traži mesto više. Kaže, za sve su zaslužne dve pesme koje je uživo otpevao u takmičenju i od tad intersesovanje za njih ne jenjava.

– Numere „Dva prstena, dva svedoka“ i „Vratiću se jednog dana“ , koje sam otpevao uživo sa Acom Sofronijevićem, su stvarno veliki hitovi u Hrvatskoj. Na nastupima mi se dešava da mi ljudi priđu i kažu „Aj, otpevaj one tvoje sa Granda“, misleći da su to moje pesme. Uvek im objasnim da su to hitovi drugih pevača kojim sam se samo takmičio. Mada, uvek mi je drago kada to čujem, znači da je moja interpretacija bila i više nego uspešna – zaključio je Đuzo i dodao da će svoje fanove uskoro obradovati i autorskim pesmama.  

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić