Login/Registracija

„PIŠU MI, ALI SUPRUG ODGOVARA“ Takmičarka otkrila kakve poruke dobija od muškaraca (VIDEO)

Jelena Mudronja i Ivana Kitanović takmičile su se u duelu u muzičkom šou programu „Nikad nije kasno“, a po odlasku sa scene sa nama su podelile prve utiske nakon nastupa.

– Pa ja kažem da uvek može bolje, ali eto, nešto se desi ovde, trema uradi svoje – rekla je Ivana, dok je Jelena bila zadovoljna svojim nastupom: – Ja sam baš zadovoljna, ovaj put najzadovoljnija sobom od prvog kruga pa do sada… Ivanu mnogo volim, mi smo se i privatno sprijateljile i baš mi je teško što smo ona i ja u duelu, volim je i nadam se da će u baražu proći dalje…


Osim popularnosti Jelena kaže da je porasla i cena njenih nastupa nakon pojavljivanja u emisiji „Nikad nije kasno“, a pored toga povećao se i broj udvarača te svakodnevno dobijaju pregršt poruka na društvenim mrežama.

– Meni pišu, ja mom suprugu dam da odgovori umesto mene, stvarno mi je teško… Nije ljubomoran, ali ja mu kažem blokiraj ako je nešto prosto, a ako je nešto fino kažemm mu da se zahvali… Kad je nešto lepo zahvalim se, ali kad je neko navalentan ne odgovaram – priča Jelena i dodaje:

– Ja bih volela da uđem u to finale, nije bitno koja sam, ali sam taj osećaj… Volela bih da u finalu imam neku urnebesnu balsku haljinu, samo taj adrenalin da osetim, nije mi bitno koja sam. Neko vanserijsko izdanje da imam, volim da se potrudim i oko scenskog nastupa i da sve to vizuelno lepo izgleda.


Pored toga što su dobile popularnost i imaju više posla, kažu da su stekle i brojna prijateljstva u ovom takmičenju.

– Preko takmičenja smo se upoznale, ali mi ostajemo drugarice, nas nekoliko smo se sprijateljili i u kontaktu smo… Svi smo mi različiti, ali jednostavno se nađete sa nekim. Sličnih smo godina, isti žanr pevamo, tako da smo se odmah skontale – ispričale su takmičarke.

Ceo intervju sa Ivanom i Jelenom pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić