Pevač jednim gestom ostavio Draganu Katić bez reči: „To je poštovanje, mladi pevači treba da se ugledaju na tebe“

VESNA MILANOVIC I DRAGANA KATIC ASMM SNIMANJE 19092023 FOTO FILIP 27 ok 1
Pevač ostavio Draganu Katić bez reči

Voditeljka Dragana Katić iznenadila je sve nedavno u emisiji „A sad malo mi“ kada je pred kamerama pohvalila momke iz „Tropiko benda“ i priznala da su je jednim gestom ostavili bez reči.

Ona je navela da su oni jedni od retkih koji na svako zakazano snimanje dođu tačno na vreme i nikada nemaju problem kada je posao u pitanju.

Pevač ostavio Draganu Katić bez reči

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 15112023 FOTO MUNJA 26 ok
Pevač ostavio Draganu Katić bez reči

Dragana je iskoristila priliku da im javno čestita na odnosu koji imaju prema poslu i dodala da mlađe kolege treba da se ugledaju na njih.

-Ja sam srela tvog tehičara pre emisije i rekla sam „Svaka čast“. Došli ste na vreme, tačno onda kada je dogovoreno. Takva odgovornost prema poslu govori o tome kako neko može da traje. To treba da vide mladi ljudi koji sada počinju da se bave ovim poslom, negde zaboravljaju odnos prema poslu koji je negde osnova za trajanje, pored kvaliteta koji pružate, to je poštovanje -rekla je ona.

SALE I TROPIKO BEND ASMM SNIMANJE 03102023 FOTO MUNJA 3
Pevač ostavio Draganu Katić bez reči

Sale se zahvalio Dragani na rečima koje je uputila i dodao da su se još na samom početku karijere momci iz benda dogovorili kako će se odnositi prema poslu, a taj dogovor drže i danas.

-To tako mora da funkcioniše, mi smo to postavili davnih godina. Nemamo nikakvih problema, osim ako su neki loši vremenski uslovi. Uglavnom uvek dođemo na vreme. Što se tiče momaka koji nam rade scenu, oni sve to urade profesionalno, tako da smo mi maksimalno raterećeni i možemo da se bavimo onim što radimo na bini – kazao je pevač.

BONUS VIDEO – Dragana Katić o porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković