Pet stvari koje niste znali o Sabini Kaltak: Pobednica ogolila dušu i otkrila nepoznate detalje iz života (VIDEO)

Pevačica Sabina Kaltak u žižu interesovanja medija dospela je nakon pobede u emisiji „Nikad nije kasno“. Do sada se trudila da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a mi vam donosimo detalje koje niste znali o njoj.

sabina kaltak finale nnk ok foto munja

Sabina je svoju prvu ploču snimila još u ranoj mladosti, a za Grand je otkrila da je za taj period vežu samo lepe uspomene.

-Ploča je izdata 1989. godine za PGPRTB, tada je bila velika Jugoslavija. Snimana je u Sarajevu na Grbavici– kaže podebnica i otkriva naziv prve pesme:

-Pesma se zvala „Zapamti put do mog srca.

DSC03237

Iako je u takmičenju izvodila isključivo narodnu muziku, Sabina ne krije da voli i zabavnjake. Ne samo da ih sluša, nego i da peva, njena omiljena pop pevačica je Kaliopi.

Pesma koja najbolje opisuje njen život je numera Zorice Brunclik „Ne dam ovo malo duše“. Ovu pesmu je Sabina pevala u jednom krugu emisije „Nikad nije kasno“, a kaže da je posebno vezana za drugu strofu.

Sabina Kaltak 2

Publika tokom njenog učešća u emisiji nije primetila da pevačica ima tremu kada stane na Grandovu scenu, a istina je malo drugačija.

-Najveću tremu sam imala u prvom krugu, kada sam pevala od Šemse „Javi se, oteraj tugu“. Ne zato što mi je pesma bila problematična, nego je sve bilo za mene novo, vratila sam se u nešto što sam skoro i zaboravila. Tako da sam tada osećala najveću tremu – rekla je Sabina za Grand.

BONUS VIDEO – Životna ispovest Sabine Kaltak:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A. Milinković