Login/Registracija

PAPARACO: Jelena Mudronja se skinula u petoj deceniji i raspametila sve na plaži

Ekipa redakcije Grand Online ovog leta boravi u Crnoj Gori, a patroliranjem kroz primorje ponovo smo naleteli na jednu od najatraktivnih učesnica šoua „Nikad nije kasno“ Jelenu Mudronju i primetili da je ovog puta potpuno promenila imidž. 

Dugu crnu kosu skratila je na paž i ofarbala u crveno, što je očigledno bio pun pogodak, sudeći po pogledima koje je izazvala na primorju.

Jelenu smo zatekli kako u društvu supruga ruča u jednom restoranu nadomak Herceg Novog, a zatim se sama uputila ka plaži.

U leopard kupaćem kostimu, braon, lepršavim pantalonama i sa šeširom na glavi pevačica je prikupila mnoge poglede znatiželjnih ljudi na šetalištu, kao i na plaži.

Pažnju prisutnih svakako je izazvala njena atraktivna pojava i izvajano telo u petoj deceniji, a posebne poglede dobila je od muškaraca koji su joj čak i zviždali dok je koračala ka moru.

Ona se nije mnogo osvrtala na zvižduke i komentare da je mačka, već se samo osmehnula i nastavila da ide ka vodi. 

Iako su mnogi očekivali da će pokazati zanosne obline u kupaćem, pevačica se nije skinula, već je samo skvasila lice i noge, očigledno tražeći u moru spas od vrućine. 

U jednom trenutku spala joj je traka od kupaćeg, ali je u brzini vešto uspela da sakrije svoje bujne grudi i vrati sve na svoje mesto. 

Bilo je i onih hrabrih koji su je prepoznali iz takmičenja i usudili se da priđu da se slikaju, ali mahom su to bile žene. 

Nakon toga, fitnes instruktorka i pevačica vratila se u restoran gde je čekao suprug, a zatim su se kolima uputili ka trajektu.

Pogledajte video!

……

Foto: I.Ankić/T.Bogavac,
Autor: I. Ankić