Login/Registracija

OVO VRAĆA U LEPŠA VREMENA: Jasna Gospić uživo otpevala“Dođi u pet do pet“, emocije samo navirale (VIDEO)

Sedamdesetih i osamdesetih godina veliki hitu Jugoslaviji bila je pesma „Dođi u pet do pet“ koju je pevala Jasna Gospić sa grupom „Ambasadori“, a nakon nekoliko decenija ovaj hit postao je evergin.

Iako grupa više ne postoji, a Jasnu retko viđamo u Srbiji, budući da živi u Pragu, ove nedelje u emisiji „Nikad nije kasno“ imali smo priliku da ponovo uživamo u čuvenoj pesmi i Jasninom glasu.

Na maestralan način i to uživo sa orkestrom „Nikad nije kasno“ Jasna nas je vratila u neka lepša vremena kada je ovaj hit grmeo diskotekama i restoranima.

Poslušajte kako Jasna zvuči u hitu koji je obeležio njenu karijeru.

Budući da se povukla sa estradne scene, Jasna je za Grand otkrila kako je završila u emisiji „Nikad nije kasno“ Žike Jakšića i to kao član žirija.

Mi imamo zajedničke prijatelje, a ja sam bila ta koja je izrazila želju da bude deo žirija. Živim u Pragu, Žikinu emisiju neizostavno svake nedelje gledam, zaista uživam u tome i mislim da je ovo jedna od najboljih u regionu, a i šire. U druženju sa Halidom sam priznala da bih volela da budem deo toga i onda smo pozvali Žiku. Njemu se svidela ta ideja. Zaista volim ovu emisiju i srećna sam što sam ovde -priznala je pevačica i otkrila koliko joj nedostaje Beograd.

-Sve mi nedostaje. Prag je jedan tipičan evropski grad, a ja sam ipak Balkanka i volim ovo naše druženje i odnos među ljudima, da ne pričam o hrani koja je ovde fenomenalna. Osećam da je moje srce ipak ovde, da sam ovde ono što ja jesam i da sam jako srećna – rekla je u intervjuu za Grand koji možete da pogledate u nastavku.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić