Login/Registracija

Ovo sigurno niste znali: Za jednu pesmu Dragana Katić ostavlja najveći bakšiš u kafani (VIDEO)

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 13102022 FOTO ELENA 71 ok

Voditeljka Dragana Katić nikada nije krila da voli i da često u kafani naručuje prave narodne pesme. U emisiji „A sad malo mi“ njena koleginica i prijateljica Vesna Milanović otkrila je za koju pesmu voditeljka daje naveći bakšiš.

Ne radi se o jednoj, već o dve narodne pesme, za koje je Dragana spremna da muzičarima ostavi i poslednji dinar.

Pesme legende narodne muzike Milančeta Radosavljevića „Ustala je majka rano“ i „Anđelija“ su numere koje Dragana najviše voli.

-To je ona omiljena Valjevska himna, Anđelija, za tu pesmu i za pesmu „Ustala je majka rano“ Dragana daje najveći bakšiš u kafani. U stanju je da muzičarima da i celu ratu kedita za stan – rekla je Vesna.

Ove reči je potvrdila i sama voditeljka koja je priznala da posebno voli ovu pesmu. Pre svega što su njeni porodični koreni poreklom iz Valjeva, a u ovoj numeri je opevan ceo taj deo Srbije.

Valjevska Kamenica, to je upravo taj potez od Valjeva do Loznice i tu pesmu ja uvek plaćam – rekla je Dragana.

93e41c0a1ca5f3ac1bdaa3d0c4e06780c1b54607

Podsetimo, nedavno su u emisiji „A sad malo mi“ gostovali Sandra Mladenović i Nermin Handžić, a Dragana je tom prilikom priznala da joj je žao što ljubav prema narodnim pesmama nije uspela da prenese na svoje sinove.

-Ako neće Nermin kome si pevala, ja ću da te poljubim i da ti zahvalim što si izabrala ovu pesmu. Svaka ti čast! Mlada si i ovu pesmu retko kada možemo da čujemo, a o tome na koji način je izvela Sneža Đurišić ne treba ni pričati. Bravo što negujete takvu vrstu muzike. Ja sam veliki fan prave dvojke sa prelepim tekstovima i jako mi je žao što mi se deca nekada ne pridruže kada ja pevam te pesme, žao mi je što nisam uspela to da ih naučim- rekla je ona tada.

Dragana je imala tu čast da joj Milanče uživo otpeva njenu omiljenu pesmu, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković